Igor Velov na čelu kranjskih nogometašev

Kranj – Nogometni klub Triglav Gorenjska je na ponedeljkovi skupščini izbral novo vodstvo za dveletni mandat. Upravni odbor bo vodil podžupan Mestne občine Kranj Igor Velov. V vodstvu sta dve ženski, in sicer Alenka Bratušek in Vera Zevnik, poleg njih pa še Zmago Geršak, Jože Knavs, Matjaž Rakovec in Miran Šubic, ki je tudi direktor kluba.

»Želim biti predsednik kluba, ker sem nogometni človek. Kot podžupan Kranja si bom prizadeval, da bodo vsi klubi in športi enakopravni, Triglavu pa ne bom pomagal na škodo drugih. Moji cilji pri delu, pri katerem seveda računam na pomoč vseh novo izvoljenih članov upravnega odbora, pa bodo usmerjeni v izboljšanje infrastrukture in materialnih razmer za delo. Želimo si ostati eden najboljših centrov za vzgojo mladih igralcev in se boriti za vstop v prvo slovensko ligo pri članih,« je po izvolitvi dejal novi predsednik ND Triglav Gorenjska Igor Velov.

Ob skupščini so podelili tudi priznanja dosedanjemu vodstvu in podpisali profesionalne pogodbe s štirimi mladimi nogometaši (vsi letnik 1990) Davidom Jerkovičem, Dejanom Dimitrovim, Damirjem Marijanom in Maticem Severjem.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Splošno / petek, 30. maj 2008 / 07:00

Poleti bomo igrali "beach volley"!

Tudi to poletje bomo v Klubu študentov Kranj poskrbeli za vse ljubitelje odbojke na mivki.

Objavljeno na isti dan


Kronika / torek, 14. april 2009 / 07:00

Pri Lescah strmoglavilo letalo

Kmalu po vzletu z letališča Lesce sta v torek popoldne z enomotornim letalom strmoglavila oče in sin iz Sežane. Nesreče nista preživela.

Kranj / torek, 14. april 2009 / 07:00

Bodimo solidarni in pomagajmo

V soboto bo v rovih pod starim Kranjem dobrodelna akcija zbiranja hrane. Območno združenje Rdečega križa Kranj je v prvih mesecih leta razdelilo 673 paketov hrane.

Gospodarstvo / torek, 14. april 2009 / 07:00

"Verjamem v prihodnost Elana"

Novi predsednik uprave Skimarja, krovne družbe Elana, bo do konca tega meseca pripravil sanacijski program.

Prosti čas / torek, 14. april 2009 / 07:00

Spet petkova večerna vročica

Po polletnem predahu se spet vrača največji in najbolj odštekan 80's Party v Kranju - Friday Night Fever, ki se bo zgodil 17. aprila ob 21. uri v Izbruhovem kulturnem bazenu. Glede...

Prosti čas / torek, 14. april 2009 / 07:00

Barbato v klubu zvezd

Kranjski Stars lounge Club bo 17. aprila po deseti zvečer gostil zanimivo kombinacijo: Paolo Barbato (Warner) Italija, Angel Anx (Toolroom, Tested), Carltom (Tastec) in Devious (...