Tretja vrnitev zvezd

Nedeljska oddaja Zvezde pojejo se po poletnem predahu vrača na male zaslone. Prva oddaja tretje serije bo na sporedu v nedeljo ob 19.55 na 1. programu TV Slovenija.

V preteklih dveh serijah se je na odru predstavilo šestintrideset pevskih duetov, ki so dokazovali in navduševali s svojim nastopom in pevskim ter plesnim talentom. V prvi seriji sta gledalce najbolj prepričala Jure Sešek in Nuška Drašček, v drugi pa Robert Friškovec in Nina Pušlar.

V prihodnjih desetih oddajah pa se bo novih osemnajst pevskih duetov predstavilo s svojimi aranžmaji in plesnimi točkami ter se tako potegovalo za nastop v superfinalni oddaji Zvezde pojejo s preostalima dvema zmagovalcema obeh serij.

Prvo trojico pevskih parov, ki bo spet oživila Studio 1 TV Slovenija s pesmijo in plesom, sestavljajo Tanja Žagar in Matevž Ogorelec (modni oblikovalec, plesalec in plesni učitelj), Miran Rudan in Veronika Žajdela (radijska in televizijska voditeljica) ter Aleš Vovk – Raay in Katja Fašink (vizažistka, stilistka, avtorica in glavna urednica modnega portala Lepota in stil, radijska in televizijska voditeljica).

Tanja Žagar in Miran Rudan bosta poleg Turbo Angels nastopila tudi s samostojno glasbeno točko kot glasbena gosta oddaje. Skozi oddaje tretje serije vas bo še vedno vodil tandem s fotografije Anja Rupel in Peter Poles.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kronika / petek, 14. junij 2019 / 16:13

Priznanja gorenjskim policistom

V Bohinjski Bistrici so se včeraj ob dnevu policije srečali gorenjski policisti, ki so počastili spomin na padle kolege v času osamosvojitvene vojne in podelili priznanja zaslužnim policistom.

Objavljeno na isti dan


Gorenjska / sobota, 11. oktober 2008 / 07:00

Prekinjeno Haiderjevo zmagoslavje

Pokojni koroški deželni glavar Joerg Haider je iz svojega doma v Rožni dolini pogosto zahajal na karavanške vrhove, kjer se je pogovarjal tudi s slovenskimi planinci.

Prosti čas / sobota, 11. oktober 2008 / 07:00

Tretja vrnitev zvezd

Nedeljska oddaja Zvezde pojejo se po poletnem predahu vrača na male zaslone. Prva oddaja tretje serije bo na sporedu v nedeljo ob 19.55 na 1. programu TV Slovenija.

GG Plus / sobota, 11. oktober 2008 / 07:00

Denarna oblast se boji panike

Na mednarodnem finančnem trgu sta vse večja negotovost in nezaupanje, čutiti je že panične odzive.

Kronika / sobota, 11. oktober 2008 / 07:00

Sredi Kamnika zgorela dva avtomobila

V ponedeljek malo pred 4. uro zjutraj sta v starem mestnem jedru Kamnika na spodnjem delu Šutne zgorela dva avtomobila.

Železniki / sobota, 11. oktober 2008 / 07:00

Gasilcem neudobno v Alplesu

Na zadnji seji občinskega sveta v Železnikih so spregovorili tudi o gradnji gasilskega doma.