Kriminal

Vlomilec je bil žejen in lačen

Gorje - V noči na sredo je neznani storilec vlomil v objekt Turističnega društva Gorje. Navrl je vhodna vrata, pregledal vse prostore in si prilastil več steklenic pijače in drugih živilskih izdelkov. Škodo so ocenili na približno petsto evrov.

Ukradli nakit

Mengeš, Domžale, Trzin - V sredo dopoldne je neznani nepridiprav vlomil v stanovanjsko hišo v Mengšu in odnesel za dva tisoč evrov nakita. Ob podobni uri je nekdo vlomil tudi v stanovanjsko hišo v okolici Domžal. Tudi tam je izginil nakit, po oceni lastnika vreden okoli tisoč evrov. Ne samo nakit, ampak tudi denar pa je odnesel tat, ki je prav tako v sredo dopoldne vlomil v stanovanjsko hišo v Trzinu. Lastnika je oškodoval za okoli devet tisoč evrov.

Vlomil ljubitelj fotografije

Domžale - Neznani storilec je v torek vlomil v stanovanje na Kamniški cesti v Domžalah. Iz stanovanja je odnesel fotoaparat, vreden okoli dvesto evrov.

Odnesli monitor

Kamnik - Minuli teden so neznani storilci vlomili v prostore javnega zavoda v Kamniku, v katerem do tedaj pogrešajo LCD monitor. Javni zavod so tatovi oškodovali za okoli tristo evrov.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Bled / sreda, 9. december 2009 / 07:00

Park premakniti naprej

V javnem zavodu Triglavski narodni park so sprejeli ambiciozen program dela za prihodnje leto.

Objavljeno na isti dan


Šport / sreda, 1. julij 2015 / 14:16

Kopitarjev dobrodelni golfski turnir

Na petem dobrodelnem turnirju v golfu so zbrali skoraj štirideset tisoč evrov.

Kultura / sreda, 1. julij 2015 / 14:15

Večne podobe Aure

V poletnih mesecih je pri Pustotniku v Gorenji vasi na ogled likovna razstava škofjeloškega akademskega kiparja Mateja Plestenjaka.

Kranj / sreda, 1. julij 2015 / 14:12

Mezinček v novih prostorih

Zasebni vrtec Mezinček se je iz utesnjenih prostorov na Cesti Staneta Žagarja preselil v obnovljeno vilo na Savski cesti in postal Vila Mezinček.

Slovenija / sreda, 1. julij 2015 / 14:08

Tri dežele na Višarjah

Višarje – V soboto, 4. julija, bo v Marijinem romarskem središču na Višarjah v Kanalski dolini v Italiji tradicionalno Romanje treh dežel: Furlanije – Julijske krajine, Koroške in Slovenije. Ob 11....

Kranjska Gora / sreda, 1. julij 2015 / 14:03

Kolesarski pobeg iz Horjula v Kranjsko Goro

Kranjska Gora – Najstnik iz Horjula je pred desetimi leti napisal poslovilno pismo in s kolesom pobegnil od doma v Kranjsko Goro. Policisti so ga izsledili po dveh dneh iskanja. To je bil Grega Čep...