Veliko škode tudi na avtomobilih

Zadnja neurja so predvsem v kamniški občini zaradi toče in podrtega drevja povzročila veliko škode na avtomobilih, ki jih lastniki niso mogli pravočasno spraviti na varno.

Ivan Sušnik iz predstavništva Zavarovalnice Triglav v Kamniku je potrdil, da so v zadnjih dneh obravnavali veliko škodnih primerov iz naslova avtomobilskega kasko zavarovanja. Večino strank napotijo v škodni center v Trzinu, ki je med tednom odprt do 19. ure, sicer pa so imeli v zvezi s škodo na avtomobilih tudi veliko telefonskih klicev. Kljub povečanemu obsegu dela nimajo težav ali zamud pri administrativnih postopkih in ocenjevanju škode. Povečan obisk imajo zaradi posledic neurja tudi avtokleparji. V Avtoservisu Pižem so povedali, da lahko dnevno sprejmejo dva do tri poškodovane avtomobile, čakalna doba za kleparsko popravilo pa je trenutno približno en teden. Večje poškodbe oziroma vdolbine na karoseriji popravljajo na klasičen način z ličanjem, manjše pa bodo lahko popravili s tako imenovanim hladnim postopkom oziroma vakumskim ravnanjem.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kultura / petek, 24. junij 2016 / 11:00

Za dvesto let glasbenega šolstva

Kranj – Slovensko glasbeno šolstvo letos obeležuje dvestoletnico organiziranega šolstva. Ker naša država praznuje tudi 25-letnico samostojnosti Republike Slovenije, so slovenske glasbene š...

Objavljeno na isti dan


Gorenja vas-Poljane / petek, 29. avgust 2008 / 07:00

Počitnice bi lahko podaljšali

Pred šolo je še čas za zabavo, so ugotovili v Lučinah. Letos so pripravili že deseto predšolsko zabavo, tokrat s Čuki.

Avtomobilizem / petek, 29. avgust 2008 / 07:00

Veliko škode tudi na avtomobilih

Zadnja neurja so predvsem v kamniški občini zaradi toče in podrtega drevja povzročila veliko škode na avtomobilih, ki jih lastniki niso mogli pravočasno spraviti na varno.

Humor / petek, 29. avgust 2008 / 07:00

Tole medaljo k´r pr´ mir´ pust´

Ekskluzivno objavljamo pogovor na enem od sprejemov za olimpijce med srebrno plavalko Saro Isakovič in ministrom za Šolstvo in šport Milanom Zverom.

Kronika / petek, 29. avgust 2008 / 07:00

Razjarjeni kolesar ji je razbil šipo

Mladi domačinki z Belce je kolesar razbil avtomobilsko steklo, ker je domov peljala po edini dovozni poti, ki je hkrati kolesarska steza.

GG Plus / petek, 29. avgust 2008 / 07:00

Računalnik in jaz: Spam je lahko tudi nevaren

Nezaželena elektronska pošta je velika nadloga pri komuniciranju s pomočjo elektronske pošte.