Kako ugrabiti nevesto

Tom (Patrick Dempsey) si je v življenju lepo postlal: je seksi, uspešen in ve, da se lahko vedno zanese na Hannah (Michelle Monaghan), svojo prekrasno najboljšo prijateljico in edino konstanto v svojem življenju. Vse je popolno, dokler se Hannah ne odpravi na šesttedenski poslovni obisk Škotske. Toma osupne spoznanje, da je njegovo življenje brez nje prazno. Odloči se, da bo Hannah po vrnitvi zaprosil za roko - zato ga zelo potre novica, da se je zaročila s čednim in bogatim Škotom Colinom (Kevin McKidd) in da se namerava preseliti čez lužo. Ko Hannah prosi Toma, naj bo njena 'družica', oklevaje pristane - a samo zato, da bi ji dvoril in preprečil poroko. Romantična komedija, ki prihaja v kinematografe 21. avgusta.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kultura / ponedeljek, 2. december 2019 / 11:14

Digitalni svet v grafiki

V Mali galeriji Likovnega društva Kranj je na ogled razstava akademskega slikarja Janeza Praprotnika z naslovom Odsev digitalnega sveta v grafiki.

Objavljeno na isti dan


Splošno / četrtek, 27. november 2008 / 07:00

Pri sladkorni bolezni ubijajo zapleti

Svetovna zdravstvena organizacija sladkorno bolezen opredeljuje kot kompleksno kronično presnovno motnjo, za katero je značilna stalna povišana raven sladkorja (glukoze) v krvi.

Splošno / četrtek, 27. november 2008 / 07:00

Sladkorna bolezen tipa 2 - zboli lahko vsakdo

Dokler smo zdravi in od daleč opazujemo, kako zbolevajo naši znanci in prijatelji, si pogosto rečemo, da se nam "to" ne more zgoditi.

Zanimivosti / četrtek, 27. november 2008 / 07:00

Kranjski rovi praznično odeti

Kranjski cvetličarji in rokodelci so z razstavo kranjske rove spremenili v čarobni svet prazničnih aranžmajev.

Gospodarstvo / četrtek, 27. november 2008 / 07:00

Črn teden na borzi

Minuli teden je bil za imetnike delnic eden najbolj črnih v dosedanji zgodovini Ljubljanske borze.

Žirovnica / četrtek, 27. november 2008 / 07:00

Težav z vodo ne bo več

Nov vodohran nad Smokučem bo izboljšal preskrbo s pitno vodo v občini Žirovnica in odpravil težave s slabim pritiskom vode v višje ležečih predelih.