Avdicija za novo komedijo

Gledališče Šenčur, ki deluje pod okriljem Kulturnega društva Šenčur, je v sezoni 2006/2007 izredno uspešno uprizorilo komedijo "Kam iz zadrege".

Za sezono 2008/2009 pa že potekajo intenzivne priprave in aktivnosti za novo komedijo. Cilj Gledališča Šenčur je gledalcem vedno ponuditi svežo igro, veselo in razigrano, polno komičnih zapletov in entuziazma in tako publiki odtisniti pečat dobrega gledališča, ki pozna želje in zahteve gledalcev ter se tudi uspešno vrti v trendovskih vodah. Prav tako zaradi izjemnega uspeha nameravajo komedijo »Kam iz zadrege« ponoviti v sezoni 2009/2010, kar pa zaenkrat še ostaja zgolj plan, kar je seveda odvisno tudi od samega povpraševanja.

Vabimo v naše vrste vse, ki ste željni uprizarjanja likov na odru, ki vas igralstvo zanima, ki bi sodelovali z ostalimi člani Gledališča Šenčur, trenutno pa še najbolj potrebujemo igralce moškega spola. Zaželena starost je od 18 do 45 let, kar pa seveda ni pogoj, kar naši člani s svojo izvirnostjo in skoraj profesionalnim odnosom do gledališča in njegovega dela vedno znova dokazujejo.

Vsi, ki vas ta dejavnost zanima, ste vabljeni na tako imenovano Avdicijo, ki bo v ponedeljek, 21. aprila, ob 19. uri v prostorih kulturnega društva Šenčur. Za dodatne informacije smo vam na voljo: Matjaž (GSM 031/412-150) in Vili (GSM 041/416-250) ali pa na elektronski naslov info@gledalisce-sencur.com.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Prosti čas / četrtek, 28. maj 2009 / 07:00

Jeseni se vrača Kmetija

Na Pop Tv jeseni prihaja nova sezona resničnostnega šova v naravi Kmetija. Gledalci bodo spet lahko spremljali talente na kmetiji, ki se bodo borili za bogato nagrado šova, petdeset tisoč evrov.

Objavljeno na isti dan


Gorenjska / četrtek, 14. oktober 2021 / 21:53

Umrl je Slavko Beznik

Ljubljana – V sredo je v 95. letu starosti umrl Slavko Beznik, novinar in urednik, ki je začel postavljati trdne temelje današnjemu Gorenjskemu glasu. Njegove družinske korenine segajo na Gorjuše,...

Izleti GG / četrtek, 14. oktober 2021 / 16:17

Čez teden študenta, konec tedna turista

Stojiva v dolgi vrsti, ki se vije čez majhno teraso vse do vogala kamnite, z modrimi in belimi ploščicami oblečene hiše. Skozi okna se širijo sladke vonjave po sveže pečenem testu, ki ga n...

Tržič / četrtek, 14. oktober 2021 / 16:09

Že desete Spominjarije

... na gledališkega in filmskega velikana ter »domačina« z Brezij pri Tržiču Poldeta Bibiča

Kranj / četrtek, 14. oktober 2021 / 16:08

Nov sklep o določitvi javnih športnih objektov

Kranj – Kranjski mestni svetniki so na septembrski redni seji sprejeli sklep o določitvi javnih športnih objektov občinskega pomena v mestni občini Kranj. Z njim so nadomestili sklep iz leta 1999,...

Kamnik / četrtek, 14. oktober 2021 / 15:56

Zanimanja za subvencije ni

Občina Kamnik letos ni prejela nobene vloge za subvencioniranje nakupa male komunalne čistilne naprave oziroma nepretočne greznice na območju Velike planine.