Nini Osenar je letos v pomoč terenski poročevalec Gusty, ki samega sebe opiše kot zelo porednega fanta. (Foto: Kanal A)

(Ne)srečnih trinajst tednov?

Minuli petek se je trinajst stanovalcev vselilo v hišo Big Brother. Šest deklet in sedem fantov bo skupaj živelo 92 dni, eni seveda veliko manj, saj bo le najboljšim uspelo zdržati do konca.

Big Brother letos namreč ne pozna usmiljenja, to je dokazal že takoj prvi dan, ko so se stanovalci naselili v zelo skromno opremljeno stanovanje in jih je za piko na i na vrtu pričakal še ogromen kup odpadkov, ki so jih v tem tednu ločevali. Ali so nalogo uspešno opravili ali ne, bo znano nocoj.

Stanovalce čaka še eno prav posebno presenečenje. Na nedeljskih nominacijah so se odločili, da sta jim najmanj všeč Jeanine in Marko, vendar oni ne vedo, da so nominacije lažne. Gledalci bodo s svojim glasovanjem namreč odločili, kdo izmed njiju bo tisti, ki bo stanovalce razdelil na dve skupini in se skupaj z eno preselil v večje, luksuzno stanovanje, za katerega nihče v hiši Big Brother ne ve, da obstaja.

Pestra trinajsterica stanovalcev se zaenkrat razume dobro, nekaj težav jim je povzročal brezdomec Marko, ki se je sicer rodil v Kranju, in se v prvih dneh ni želel kopati. Stanovalce je njegov smrad motil in so mu to tudi povedali. Verjetno pa bi bili do njega bolj strpni, če bi jim povedal, da je brezdomec in vprašanje je, koliko časa bo to še držal v sebi.

Zanimivi v hiši sta vsekakor tudi sestri Tamara in Tjaša, ki se doma ne razumeta dobro in sta se tudi v hiši že prepirali.

Eksotični Sudanec ElTyeb, ki že šest let živi v Sloveniji, je vse skupaj presenetil z lepo izgovarjavo slovenščine. Simpatičnega fanta zunaj čaka dekle, lahko pa se zgodi, da ga v hiši omreži katera izmed deklet.

S primorskega konca prihajata še zgovorna temnolaska Dada in Dejan, ljubitelj dobrih avtomobilov, šalov in sončnih očal.

Hitrogovorec Naske je že v studiu pokazal svoj talent, ko je Nini Osenar zarepal en del svoje pesmi. Dolenjec Sebastijan zase pravi, da je poseben in zanimiv, je pa zagotovo hkrati tudi med bolj glasnimi v hiši. Enake starosti kot on, torej 35 let, je tudi svetlolaska Damjana, lastnica silikonskega oprsja. Rahlo umirjena in zamišljena deluje blondinka Sara. Še en Dolenjec, Marcelo, pa bo morda v hiši veliki osvajalec.

Sicer pa so v vsaki petkovi oddaji, ki poteka v živo, iz studia na Kanalu A, poleg voditeljice Nine Osenar, navzoči še trije komentatorji: Tina Semolič, lanska stanovalka hiše Big Brother, Max Modic in Milan Gačanović. Nini pa letos družbo dela tudi Gusty, ki je terenski poročevalec in samega sebe opiše kot zelo porednega fanta.

       

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

GG Plus / ponedeljek, 30. maj 2022 / 07:38

Zgodba mojega življenja

Kulturno-zgodovinsko društvo Lonka Stara Loka je poskrbelo za predstavitev zanimive življenjske zgodbe domačina iz vasi Trnje dr. Zdravka Kalana, ki je del življenja preživel v tujini in našel zadnje...

Objavljeno na isti dan


Kultura / sreda, 5. oktober 2022 / 17:24

Kontrabantarji za zlatirepca

Med nominiranci za nagrado zlatirepec 2022 za najboljši slovenski strip je tudi strip Kontrabantarji Martina Ramoveša.

Kranj / sreda, 5. oktober 2022 / 17:19

Koncesija za zdravnika v domu upokojencev

Kranj – Zdravstveni dom Kranj zaradi pomanjkanja družinskih zdravnikov ne more več zagotavljati ambulante splošne medicine v Domu upokojencev Kranj v predvidenem obsegu, to je 0,86 programa, zato s...

Železniki / sreda, 5. oktober 2022 / 17:17

Drugi rebalans proračuna

Železnikarski občinski svet je sprejel drugi rebalans občinskega proračuna.

Šport / sreda, 5. oktober 2022 / 17:15

Mohorič zmagovalec Dirke po Hrvaški

Kranj – Kolesar Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagal na Dirki po Hrvaški. To mu je uspelo po odličnih nastopih v vseh etapah, še posebno pa v zadnji, ko je z odbitnimi sekundami izničil pre...

Gospodarstvo / sreda, 5. oktober 2022 / 16:39

Promocija lokalno pridelanega sadja

Kranj – V okviru nacionalnega projekta Naša super hrana je ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano v sodelovanju s slovenskimi pridelovalci in predelovalci sadja sredi septembra začelo no...