Popravilo mostu v Letenicah

Kranj - V septembrskem neurju se je podrl most, ki povezuje Letenice s Kamnjekom. Mestna občina (MO) Kranj je za popravilo mostu sklenila pogodbo z Zidarstvom Prestor. Delati so začeli po novembrskih praznikih. Predvideni zaključek del je konec novembra, MO Kranj bo za popravilo mostu iz občinskega proračuna zagotovila osemdeset tisoč evrov.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Nasveti / sobota, 24. september 2022 / 14:25

Setev in sajenje za prihodnje leto

Kaj sejemo in sadimo po spravilu paradižnika, paprike, jajčevcev ter drugih plodovk? Nekaj uporabnih nasvetov je podelil agronom Davor Špehar.

Objavljeno na isti dan


Kronika / ponedeljek, 6. februar 2017 / 21:36

Tožilka predlagala denarne kazni

Tožilka Sabina Perko je za obtožene Tomaža Šumija, Antona Šteblaja in Marjana Markiča v zadevi Vogel predlagala denarne kazni. Po njenem so gradbena dela za novi sedežnici na Voglu začeli prej, kot so...

Šport / ponedeljek, 6. februar 2017 / 21:32

Spremembe pri LTH Castingsu

Pri škofjeloškem košarkarskem prvoligašu so pred kratkim prekinili pogodbo z obema Američanoma, novinec v ekipi pa je Robert Abramović.

Kultura / ponedeljek, 6. februar 2017 / 21:30

V njenih čevljih

V Kulturnem domu v Križah je v trodelni monodrami V njenih čevljih italijanskega dramatika Alda Nicolaja občinstvo navdušila igralka Tereza Gosar.

Gospodarstvo / ponedeljek, 6. februar 2017 / 18:31

Podelili certifikate za odgovorno ravnanje

Kranj – Združenje kemijske industrije pri Gospodarski zbornici Slovenije je v torek podjetjem, ki izpolnjujejo pogoje, podelilo certifikate Programa odgovornega ravnanja. Certifikat je prejelo osem...

Gospodarstvo / ponedeljek, 6. februar 2017 / 18:31

Opozarjajo na prevare in zlorabe

Združenje bank Slovenije opozarja na nove oblike prevare s kreditnimi karticami, finančna uprava pa na lažna elektronska sporočila glede neplačanih obveznosti.