Ob slovesu

Po dolgotrajni in zahrbtni bolezni nas je mnogo prezgodaj, toda za vedno zapustil naš dragi sodelavec Mirsad Samardžić. Mirsad je bil izreden sodelavec, tako v odnosu s sodelavci in strankami kot po opravljenem delu. Zato je praznina, ki jo čutimo ob njegovem odhodu, toliko večja, a kljub temu ni primerljiva z občutki njegove družine. Njegov odnos do dela, občutek za sočloveka in način življenja so lahko vzor vsakomur. Sodelavci Jeko-in izrekamo njegovim najbližjim iskreno sožalje, njemu pa zahvalo za vse dobro, kar je storil! Počivaj v miru!

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kranj / sreda, 19. december 2012 / 07:00

Komedija Ana Migrena

Kranj - Prihodnji teden v četrtek, 27. decembra, ob 19. uri bo v Kulturnem domu na Kokrici premiera komedije Ana Migrena v izvedbi Teatra Gardelin. Ana Migrena je komedija, ki po...

Objavljeno na isti dan


Domžale / / 07:00

Člani Mladega foruma sprejeli pet resolucij

Domžale - V Kulturnem domu Franca Bernika v Domžalah je v soboto potekal 17. nacionalni kongres Mladega foruma SD. Mladi, ki jih je nagovoril tudi predsednik vlade Borut Pahor in...

GG Plus / / 07:00

Zaščitena belokranjska pogača

V ljubljanski gostilni Breza so aprila predstavili belokranjsko pogačo. Društvo kmečkih žena Metlika, ki je usposobilo in certificiralo dvajset proizvajalcev, je podelilo certifikate, javno pa so...

GG Plus / / 07:00

Dobili smo prvo Tuševo kuharsko zvezdo

Finale tekmovanja najboljših mladih, obetavnih slovenskih kuharjev srednješolcev je dobil svoj epilog sredi maja na terasi Planeta Tuš na Primorskem. Za naslov Tuševa kuharska zvezda se je pomeri...

GG Plus / / 07:00

Pekli vola in delili torto

Pred kratkim je najboljši sosed na Primskovem praznoval že osmi rojstni dan. Pred centrom so na parkirišču naredili pravo glasbeno–kulinarično veselico, seveda brez torte na tovrstnih prireditvah...

GG Plus / / 07:00

Čokolada in slive

Iz bogate zakladnice kuharskega mojstra Janeza Bratovža smo v njegovi knjigi Med zemljo in morjem našli simpatično kremno juho in nebeško kombinacijo čokolade s suhimi slivami.