Lenart Debelak, Rožle Reven, Peter Stržinar, Nika Selak, Monika Mezek in Špela Potočnik in veliki pokal za 2. mesto na državnem prvenstvu v badmintonu.

Uspešni gorenjevaški šolski športniki

Gorenja vas – Marca so se učenci Osnovne šole Ivana Tavčarja pomerili na številnih športnih tekmovanjih. Največji uspeh so doživeli v Zg. Kungoti na državnem tekmovanju v badmintonu, kjer so Lenart Debelak, Rožle Reven, Peter Stržinar, Nika Selak, Monika Mezeg in Špela Potočnik pod vodstvom Mojce Mezeg in Blaža Možina osvojili odlično drugo mesto. V začetku marca je Nika Selak na državnem tekmovanju v smučarskih tekih in biatlonu na Pokljuki osvojila drugo mesto, Anže Burnik je osvojil četrto mesto, ekipno pa je šola osvojila 2. mesto v smučarskih tekih, v biatlonu pa tretje. Mlajši dečki so se v košarkarskem medobčinskem prvenstvu z zmago uvrstili v regijsko tekmovanje in zasedli tretje mesto. Vodi jih Jaka Trček. Ta mesec so se učenke in učenci udeležili še državnega prvenstva v smučanju in deskanju na Rogli. Ekipno so osvojili šesto mesto (Jan Bizjak, Anže Burnik, Nika Selak in Laura Bohinc), najvišje pa je posegel Filip Kavčič v deskanju z osvojenim četrtim mestom.

 

 

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

GG Plus / sobota, 18. april 2015 / 16:22

Pristan

… »Nerad to rečem, a moram: Gašper je v naši širši družini najpametnejši. Zelo zrelo gleda na svet in njemu so problemi nujni, da jih lahko rešuje. Trdi, da so ljudje, ki jih nimajo, dolgočasni in...

Objavljeno na isti dan


Tržič / sreda, 27. februar 2008 / 07:00

Priporočila podjetju Bios

Nadzorni odbor Občine Tržič je pripravil poročilo o rednem nadzoru občinskega podjetja Bios za leto 2006, s katerim je seznanil občinski svet na februarski seji.

Zanimivosti / sreda, 27. februar 2008 / 07:00

Pestro kulturno dogajanje

Člani Kulturnega društva Tabor Podbrezje so imeli lani vrsto prireditev, ki so popestrile življenje v vasi.

Škofja Loka / sreda, 27. februar 2008 / 07:00

Petdeset smeri za petdeset let

Franc Langerholc - Cac si je darilo za rojstni dan pripravil kar sam, saj mu je uspelo, da je v enem dnevu preplezal kar petdeset športno plezalnih smeri.

Gospodarstvo / sreda, 27. februar 2008 / 07:00

V Merkurju rast na vseh področjih

V četrtek je nadzorni svet Merkurja na redni seji obravnaval nerevidirano letno poročilo Skupine Merkur v lanskem letu in ugotovil, da je bilo poslovanje uspešno.

Splošno / sreda, 27. februar 2008 / 07:00

Njeni in naši sladki spomini

V Galeriji Ivana Groharja razstavlja mlada slikarka Barbara Kastelec iz Žirov. Njena obetavnost je že prerasla v odlično avtorico z razpoznavnim slikarskim slogom.