Marca spet tržnica kmetijskih pridelkov

Škofja Loka - Razvojna agencija Sora bo marca že osmo leto zapored začela prirejati Tržnice kmetijskih pridelkov in izdelkov, ki se bodo potem vrstile vse do konca leta. V Škofji Loki bo vsako prvo soboto v mesecu, v Gorenji vasi vsako drugo ter v Železnikih in Žireh vsako tretjo soboto v mesecu. Na tržnici bodo za nakup in za pokušanje na voljo izdelki blagovnih znamk Dedek Jaka in Babica Jerca – Naravni izdelki iz škofjeloških hribov (pekovski izdelki iz krušne peči, sadni in mlečni izdelki ter dražgoški kruhki), izdelki z znakom kakovosti Dobrote slovenskih kmetij, med z oznako Slovenski med, izdelki domače in umetnostne obrti ter ekološki pridelki. Informacije o tržnicah, izdelkih ter o možnostih prodaje, popestritve dogajanja z glasbo in prikaza tradicionalnih znanj na tržnicah dajejo v razvojni agenciji.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

GG Plus / ponedeljek, 18. maj 2009 / 07:00

Vaš razgled

Objavljeno na isti dan


Kultura / nedelja, 26. oktober 2014 / 21:56

Prijeten potep z glasbo

Glasbeni potep z novo radovljiško skupino Link.Art vas bo še pred majem popeljal po pariški Seini na ono stran mavrice med irsko zelenje in preko Avsenikovega Robleka nazaj do Radovljice.

Kronika / nedelja, 26. oktober 2014 / 17:11

Požar spremljale eksplozije

Sredi dneva so v poslovni coni v Šenčurju pogoreli poslovni prostori podjetja M Caravaning.

Humor / nedelja, 26. oktober 2014 / 07:00

Dob po meri zapornikov

V osrednjem slovenskem zaporu na Dobu bodo zgradili golfsko igrišče, privez za jahte, casino, ustanovili bodo radijsko postajo, v projektu simbioza bodo poučevali kitaro in petje …

Razvedrilo / nedelja, 26. oktober 2014 / 07:00

Na večerjo v gostilno

Našli smo se štirje jedci in rezervirali mizo v Gostilni pri šefu. Po pravici povedano, pričakovali nismo 'bog ve kaj', ker so bile izkušnje iz preteklih tovrstnih okušanj bolj slabe. Zato smo bili to...