Pevka Alya se je zabavala z malo Kajo, hčerko Luke, sicer člana skupine Kingston. (Foto: Tina Dokl)

Uspešnih deset žurerskih let

Turistična agencija, ki vsak september na Kreto odpelje največ slovenskih študentov, je pripravila vročo zabavo.

Kot se za okroglo obletnico spodobi, so seveda pripravili žur, z velikim številom slovenskih glasbenikov, ki so zabavali obiskovalce, in s še večjim številom povabljenih VIP gostov, ki so se družili v zakulisju. Glasbeniki, ki so konec letošnjega poletja skrbeli za dobro zabavo pod vročim grškim soncem, so vsi po vrsti zatrjevali, da so bile to njihove najboljše počitnice doslej in upajo, da jih bo agencija Collegium tudi drugo leto povabila na Kreto.

Na velikem odru gospodarskega razstavišča so nastopali - energična Alya, ki je zaupala, da sta ji vroče grško podnebje in bolj umirjen način življenja zelo všeč; raper 6Pack Čukur, ki je dejal, da je bil letošnji delovni dopust na Kreti njegov prvi absolventski izlet, saj na svojem ni bil, močno pa upa, da ni bil zadnji; ljubljenec mladih deklet Omar, ki si letos svojega zasebnega dopusta ni privoščil, zagotovil je, da se je dovolj spočil na plažah Krete; stari znanci razvratnih grških zabav Kingstoni; hitrogovorec Trkaj in fantje z velikimi nogami Big Foot Mama.

Glasbeniki pa niso bili edini, ki so na Collegiumovi 10ki skrbeli za dobro vzdušje. Vse zbrane so seveda zabavali tudi animatorji agencije, med katerimi so bili nekdanji sanjski snubci – Cime, Adel in Andrej, ter nekdanja BARovca – Mišo in Klemen. Vsi skupaj so na odru uprizorili pravi mali resničnostni šov Sanjski moški.

V VIP prostoru pa se je jedlo in pilo. Vsi povabljeni so seveda lastnikom agencije zaželeli še najmanj naslednjih deset uspešnih let, v katerih bodo lahko skupaj preživljali počitnice in se zabavali na podobnih dogodkih, kot je bil ta. Čestitkam se je pridružil tudi novi ljubljanski župan Zoran Janković.

Pevka Alya se je bolj kot z drugimi glasbeniki ukvarjala z nekajletnim otrokom člana skupine Kingston. Je to morda znak, da pevka razmišlja o naraščaju?

Največja med mediji je bila zagotovo ekipa televizijske hiše Pro Plus. Voditeljici sobotne DRUGE SCE+NE, novinarji oddaje E+ in 24 ur, snemalci in asistenti POP TV in Kanala A so se zabavali po svoje ter seveda zraven še pridno delali.

V zakulisju se ni le jedlo in pilo, temveč tudi plesalo, za kar so poskrbeli plesalci skupine No rools in pomanjkljivo oblečene karnevalske plesalke. Da pa je vse potekalo, kot mora, je skrbel voditeljski par Peter Poles in Vid Valič. Vsi zbrani so se v zgodnjih jutranjih urah, ko se je zabava končala, strinjali, da bi lahko agencija tak rojstni dan praznovala kar vsako leto, ne le na vsakih deset.

       

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kronika / četrtek, 18. april 2019 / 10:27

Vlomili v sedemnajst vozil

Strahinj – Kranjski kriminalisti obravnavajo serijo vlomov na parkirišču pri Biotehniškem centru Naklo. Po do sedaj zbranih podatkih je neznani storilec v petek med 20. in 21. uro vlomili v skupno...

Objavljeno na isti dan


GG Plus / ponedeljek, 21. marec 2022 / 22:01

Pismo združilo rodbino Umnik

Pred časom smo v uredništvo prejeli elektronsko pismo Volkerja Umnika, Francoza iz predmestja Pariza, ki je med raziskovanjem svojih prednikov v današnji Sloveniji naletel na članek, objavljen v našem...

GG Plus / ponedeljek, 21. marec 2022 / 22:01

Na pot le z dokumenti

Ukrajino je po zadnjih podatkih zaradi ruske invazije zapustilo že več kot tri milijone ljudi. Med njimi sta tudi Vira Kutyrova in Karina Ahalarova iz Harkova, ki sta s svojimi otroki začasno namestit...

Kranj / ponedeljek, 21. marec 2022 / 21:55

Na Brdu gredo v zeleno

Javni gospodarski zavod Brdo je lani posloval rekordno. Letos načrtujejo gradnjo velneškega centra v prenovljenem Elegans hotelu Brdo in se usmerjajo v zeleni prehod.