Na obisku na Gorenjskem
V novi oddaji Riba, raca, rak, ki je na Planet TV na sporedu od sredine maja, kuhajo znani Slovenci. Tako je oddaja po eni strani zabavna in kulinarična, poskrbi za zdravo mero tekmovalnosti, saj so večerne pogostitve na koncu ocenjene, po drugi pa sodelujoče spoznate tudi na drugačen način, izveste o njih morda kakšno informacijo, ki je drugače ne bi.
V vsaki oddaji tako sodeluje pet različno kuharsko podkovanih in (ne)nadarjenih znanih oseb, vsak dan pa ena od njih skuha večerjo za druge štiri sodelujoče. Skozi oddajo gledalce vodi komentatorski glas Klemena Bunderle, strokovni komentar kulinaričnega dogajanja pa so zaupali Darji Končarevič, lastnici več priljubljenih bistrojev ter avtorici dveh kuharskih uspešnic.
Do danes je oddaja Riba, raca, rak v svoje kuhinje povabila bolj ali manj znana imena domače družabne scene, 31. maja, pa bo v čevlje glavnega kuharja stopil Gorenjec Rok Bohinc. Zabave in smeha v njegovi domači kuhinji ne bo manjkalo, se pa obeta dokaj pikanten večer – dobesedno, saj bo hrana nekoliko prezačinjena. A enim to ne bo dovolj … Večer bodo zaokrožile družabne igre in vrsta presenečenj, od domiselnega pogrinjka do odličnih jedi. A tudi tokrat je v skupini nekdo, ki je zelo izbirčen. Ali bo večerja tokrat minila brez pritoževanja, pa bomo videli jutri zvečer.