Foto: Gorazd Kavčič

Dnevi odprtih vrat

Dnevi odprtih vrat različnih podjetij ali ustanov so marsikdaj zelo dobrodošli, saj nudijo mnoge zanimive informacije ter omogočajo širši vpogled v strukturo same organizacije. Čudoviti in vse toplejši dnevi so pred nami – čas, da svoja vrata odpremo soljudem in skupaj z njimi zaužijemo pomladno idilo.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Pisma bralcev / torek, 4. oktober 2016 / 11:08

Troprekatna greznica ali gnilišče

Novinar Aleš Senožetnik in dr. Jože Panjan sta objavila v Gorenjskem glasu dne 20. 9. 2016 strokovno razlago o greznicah oz. gniliščih. Jaz bi ju samo malo dopolnila s strani tehnične razlage, kajt...

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / četrtek, 4. december 2008 / 07:00

Zastonj prepleskali bolnišnico

V jeseniški bolnišnici je potekalo državno tekmovanje slikopleskarjev. In najboljši rezultat? Na novo prepleskane stene bolnišnice!

Gospodarstvo / četrtek, 4. december 2008 / 07:00

Vsako pisanje ni birokracija

Mag. Miran Naglič: "Kmetje bi brez pomoči kmetijskih svetovalcev pri pripravi vlog težko izkoristili ponujeni državni in evropski denar."

Gospodarstvo / četrtek, 4. december 2008 / 07:00

Gorenjski čebelarji se bodo združili

Gorenjska čebelarska društva, ki so zdaj vključena v dve zvezi, naj bi se združila v enotno Čebelarsko zvezo Gorenjske.

Gospodarstvo / četrtek, 4. december 2008 / 07:00

Arhitektura domov znanih Slovencev

Časopisno založniška družba Kmečki glas je s sofinanciranjem ministrstva za kulturo in s podporo Gorenjske banke izdala knjigo z naslovom Arhitektura domov znanih Slovencev.

Gospodarstvo / četrtek, 4. december 2008 / 07:00

V novembru spet deflacija

Vse od polletja povprečje cen življenjskih potrebščin ne narašča več. Tri mesece se povprečje ni spremenilo, v juliju in novembru pa je statistika zabeležila padec.