Drsanje na Ravnah

Tržič – Balinarski klub Tržič AC Žepič v sodelovanju z Občino Tržič tudi to sezono vabi na drsanje na balinišče na Ravnah. Drsališče je za rekreacijsko drsanje odprto od ponedeljka do petka med 16. in 19. uro, ob sobotah, nedeljah, praznikih in v času šolskih počitnic pa med 10. in 12. uro ter med 16. in 19. uro. Kegljanju na ledu so namenjeni ponedeljki in srede med 19.30 in 21.30, hokej na ledu se bo igral ob četrtkih med 19.30 in 21.30, rekreacijsko kegljanje na ledu pa bo ob petkih med 19.30 in 21.30. Uporaba drsališča je brezplačna, možna je tudi izposoja drsalk. Obisk drsališča je mogoč v skladu z veljavnimi vladnimi predpisi in navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kultura / torek, 1. februar 2022 / 10:09

Odkritje doprsnega kipa španskega pesnika

Kranj – Jutri, v sredo ob 11. uri bodo v Parku La Ciotat v Kranju odkrili doprsni kip Prešernovega sodobnika španskega pesnika Joséja de Esproncede. Kip bosta odkrila župan Mestne občine Kranj Matj...

Objavljeno na isti dan


Medvode / četrtek, 26. december 2019 / 17:09

Trideset slovesnih srečanj na Sv. Jakobu

V Knjižnici Medvode so odprli fotografsko razstavo ob tridesetletnici slovesnih srečevanj na Svetem Jakobu. Prvo srečanje je bilo že na dan razglasitve izidov plebiscita, trideseto bo ta četrtek.

Razvedrilo / četrtek, 26. december 2019 / 17:04

Filmski biseri

Festival filmov o športih in avanturah v naravi ter o naravi sami bo ta konec tedna v Kulturnem domu Bovec ponudil tudi razstavo fotografij Rožleta Bregarja izpod Everesta in z Denalija z Davom Karnič...

Mularija / četrtek, 26. december 2019 / 17:04

Nekatere so večne ...

V šolski knjižnici Osnovne šole (OŠ) Škofja Loka-Mesto so v začetku decembra pripravili razstavo o priljubljeni ilustratorki Jelki Reichman ob njeni osemdesetletnici.

Razvedrilo / četrtek, 26. december 2019 / 17:02

Srečanje zlatih krvavških smučarskih jubilantov

Decembra so se srečali krvavški učitelji smučanja, ki so pred petdesetimi leti opravili tečaj za izvajanje šole alpskega smučanja. Jubilej so počastili v znanem športnem gostišču Dežman na Kokrici.

Kultura / četrtek, 26. december 2019 / 17:02

Preč je zdaj to staro leto ...

... žiher smo veseli, je v polni dvorani Kulturnega doma Kropa tudi letos zapel združeni mešani pevski zbor Koledva in s staro kroparsko pesmijo zaključil letošnji tradicionalni koledniški koncert.