Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

V vrtincu svojih želja in pričakovanj boste hoteli prehiteti čas, čeprav veste, da je to nemogoče. Vsaka stvar se zgodi ob svojem času. Brez skrbi, vse bo v redu in ničesar ne boste zamudili. Novice, ki jih pričakujete, bodo več kot dobre.

Bik (22. 4.–20. 5.)

V tem tednu bodite pazljivi pri besedah, da ne izrečete česa, kar boste kasneje obžalovali. Res je prva zamera boljša kot zadnja, a vseeno previdnost ne bo odveč. V poslovnem okolju se vam bo veliko dogajalo, tako da bo kar zanimivo.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Kolikor ste po eni strani močni in splošno neomajni, ste po drugi strani zelo občutljivi in ranljivi. To sta dve polovici, ki tvorita vaš značaj. Znašli se boste v zagati in z načinom reševanja se boste presenetili, saj tega niste navajeni.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Lahko se vam zgodi, da vam vse ne bo šlo po načrtu. V tem primeru ne smete obupati, ampak morate vložiti še več energije. Čeprav bo malce zamude, se na koncu vse dobro razreši. V ljubezni boste počakali na pravi trenutek.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Čakajo vas dobri dnevi in veliko boste naredili – ne glede na področje. V delovnem okolju boste prevzeli še večje odgovornosti kot sicer, v ljubezni pa naredili korake naprej katere že predolgo odlašate. Sledijo spremembe, ki jih boste veseli.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Ko se boste nehali prepričevati, da imate lahko nadzor nad vsem, boste na splošno lažje živeli. Lahko vplivate samo na svoje odločitve, ne more pa biti odvisno od vas, kako se obnaša okolica, zato ne morete prevzemati odgovornosti za posledice.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Pravijo, da kar se skuha, naj se tudi poje. Tudi vi druge izbire tokrat ne boste imeli. Besede bodo žal hitrejše od pameti. Ampak vsaka slaba stvar je za nekaj dobra in čas bo kmalu pokazal svoje. Več časa boste začeli posvečati sebi.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Na področju službe se vam bo v teh dneh ponudila zelo dobra priložnost. Verjeli boste v svoje sposobnosti in se pravilno odločili, ko boste sprejeli ponudbo. Na vidiku imate tudi več daljši poti, ki jih boste lahko osebno izkoristili.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Prednost boste začeli dajati stvarem, za katere do sedaj nikoli niste imeli časa. Vse je enkrat prvič. S seboj boste zadovoljni, kar bodo opazili tudi drugi in se veselili z vami. Sedaj je pravi čas, da se odločite za malo večjo naložbo.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Ne marate biti sami, saj vas samota še bolj užalosti, zato boste poskrbeli, da boste okoli sebe imeli družbo. Ljudje smo si med seboj različni in ne sme vas presenetiti oseba, ki popolnoma drugače razmišlja kakor vi. Vedno se učimo.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Ne boste več iskali različnih izgovorov, zakaj česa ne naredite, ampak se boste končno odločili in naredili nekaj korakov naprej. Pa ne samo v ljubezni, blesteti boste začeli tudi na poslovnem področju. Dobro boste izkoristili vse dane možnosti.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Vsak dan nam prinese kaj novega in vi boste komaj dočakali vsak nov dan, saj se vam bo mudilo naprej. Naprej v nove podvige. Podvigi in novosti so stvari, ki vas naredijo močne in občutek, da vam gre vse po načrtu, bo nepopisen.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kronika / četrtek, 26. maj 2022 / 07:49

Več nesreč kot lani

Kranj – Gorenjske policiste so minuli konec tedna obvestili o šestnajstih prometnih nesrečah, v petih so se udeleženci poškodovali. Na Bledu je voznik z osebnim avtomobilom zaradi neprilagojene hit...

Objavljeno na isti dan


Splošno / nedelja, 13. april 2008 / 07:00

Očistimo svoje okolje

V radovljiški občini se tudi letos pridružujemo spomladanski akciji Turistične zveze Slovenije »Očistimo svoje okolje«, s katero društva, zavodi, šole in druge organizacije ter krajanke in krajan...

Radovljica / nedelja, 13. april 2008 / 07:00

Še je čas za pripombe

Osnutka občinskih podrobnih prostorskih načrtov za središče in staro jedro Krope bosta dodatno javno razgrnjena od 18. aprila do vključno 6. maja.

Splošno / nedelja, 13. april 2008 / 07:00

Miji Žagar v spomin

(9. 9. 1951 - 23. 3. 2008)

Radovljica / nedelja, 13. april 2008 / 07:00

Ministrstvo odpravilo odločbo

Ministrstvo za okolje in prostor je odpravilo odločbo gradbene inšpekcije za Rancingarjevo vilo.

Radovljica / nedelja, 13. april 2008 / 07:00

Načrti direkcije na državnih cestah

Radovljica - Direkcija RS za ceste je pred kratkim na regionalni cesti Lesce–Kamna Gorica–Lipnica posodobila most čez Savo na Lancovem, predvidoma letos jeseni pa bo nadaljevala...