Tanja odgovarja

»Ribica«

Zopet vam pišem v upanju, da me boste tako kot vedno razsvetlili s svojim odgovorom. Zanima me, kako se bodo na splošno razpletle stvari v mojem življenju – ljubezen, finance, zdravje, družina. Trenutno namreč na nobenem od teh področij stvari ne tečejo ravno gladko, zaradi česar doživljam nenehen stres, ki bi se ga rada osvobodila.

Vsem nam se je življenje zaradi višje sile ustavilo. Ko se bo vse normaliziralo, boste hitro ugotovili in spoznali, da je prišlo do ogromnih sprememb. Ne samo v vaši bližnji okolici, ampak na splošno. Zaradi stresa se vam je vse postavilo na glavo in tudi tiste stvari, ki so v resnici pozitivne in dobre, jih vi vidite kot slabe in negativne. Vse enkrat mine in tudi slabo bo. Na vseh področjih, ki ste jih našteli, se bo začelo obračati na bolje, vse od službe do odnosov. Umirite se, dihajte, kajti vse bo v redu. Znova boste našli sami sebe, in ko se boste pogledali v ogledalo, boste zadovoljni. Lepo vas pozdravljam.

»Vrtnica«

Pozdravljeni, Tanja, zanima me, kako bo s trenutnim partnerstvom? Ali naj v prihodnosti pričakujem, da si bom končno z nekom ustvarila družino? Zanima pa me tudi, kako bo s službo; ali bom dobila boljšo in bom bolj zadovoljna? Hvala vam za vse odgovore.

Trenutno partnerstvo je na preizkušnji. Zadnje čase se sprašujete (in se boste še nekaj časa), ali je res to tisto, kar pričakujete od življenja. Je to res tisto pravo, kjer se počutite osvobojeno in doma. Kje je dom? Dom je tam, kjer se počutimo srečni in zadovoljeni. In ker ima vsak zakaj svoj zato, boste hitro prišli do zaključkov. Družino si boste ustvarili v roku leta dni, vidim vam tri otroke in vse povezano s tem bo več kot v redu. Za zdaj pri službi ne vidim posebnosti, ampak v roku treh let pride do velikih sprememb. Misel o tem, da bi začeli s samostojnim delom, bo vedno pogostejša, in na koncu se odločite v to smer. Kar je dobro in ne bo vam žal. Vse bo tako, kot mora biti. Srečno.

»Marjetica 83«

Zopet se obračam na vas z vprašanji. Zanima me, kako bo s službo v prihodnosti, ker razmere na delovnem mestu so obupne. Zanima me tudi za zdravje moje punčke v prihodnosti ter kaj bo s partnerstvom v prihodnosti.

V tem času ste se zelo zamislili nad vsemi zagatami, ki vas tarejo, in končno boste prišli do tega, česa si res želite. Zmorete veliko veliko več in z vsem pogumom, znanjem, energijo se boste podali v nove zmage. Absolutno vas čaka nova služba. Zaradi zdravja hčerke vam ni treba biti v skrbeh, saj se vse uredi. Partner je prepričan, da vse dela prav, in ne razmišlja kako drugače. Določene zadeve so mu dale veliko misliti in vse bo naredil v to smer, da napake spremeni v vrline. Med vama je ljubezen in prave vrednote. Vidim še enega otroka, kar je prav. Tudi pri partnerju vidim dobre spremembe v poslovnem svetu. Želim vam vse dobro.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Prosti čas / nedelja, 23. september 2007 / 07:00

Dama med veleblagovnicami

Nama je postala dama višjega cenovnega razreda, ljubitelji veselih mehurčkov pa so praznovali deseto obletnico Kluba ljubiteljev penin.

Objavljeno na isti dan


Jesenice / nedelja, 10. april 2022 / 22:12

Zaščita pred plazom

Občina Jesenice je začela izvedbo vzpostavitve alarmnega sistema na plazovih v zaledju Koroške Bele, namenjenega opozarjanju na potencialne nevarnosti pobočnih masnih premikov.

Šenčur / nedelja, 10. april 2022 / 22:10

Znani občinski nagrajenci

V Šenčurju bodo ob letošnjem občinskem prazniku podelili po dve zlati in srebrni ter eno bronasto plaketo ter Jurjevo priznanje.

Preddvor / nedelja, 10. april 2022 / 22:07

Po požaru veliko razdejanje

V torek si je razsežnosti pogorišča nad Potočami v občini Preddvor ogledal minister za obrambo Matej Tonin z nekaterimi predstavniki drugih služb, ki so sodelovale pri gašenju požara, pri ogledu pa se...

Gorenjska / nedelja, 10. april 2022 / 22:02

Velika družina srčnih ljudi

Pred dnevi sem na prireditvi za kamniške in komendske krvodajalce spoznala gospoda, ki je kri daroval že 170-krat, in njegovo soprogo, ki jo je darovala že več kot 90-krat. Skromen par, v...

Nasveti / nedelja, 10. april 2022 / 21:57

Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)