Na zabavi ob promociji novega albuma je Werner upihnil tudi svečke na kar dveh tortah za uspešnih trideset let ustvarjanja. / Foto: Dallas Records (Sašo Radej)

Wernerjevih trideset

Z novim albumom Lom in napovedanima koncertoma v Mariboru in Ljubljani kralj slovenske zabavne glasbe Werner praznuje trideset uspešnih ustvarjalnih let.

Da je z novim albumom Lom zadel v polno, je bilo jasno že na uradni promociji, saj ga gostje niso spustili z odra, večino njegovih hitov pa so peli z njim. Pesem Kada voli srce južnjačko, kar bi lahko prevedli Kadar ljubi srce južnjaško, je v izjemno kratkem času osvojila vse ljubitelje Wernerjeve glasbe v Sloveniji, sedaj je na vrsti Hrvaška. Na predstavitvenem dogodku novega albuma je nastopil tudi v duetu s priljubljeno pevko in voditeljico Darjo Gajšek, s katero pojeta pesem Samo sebe imava.

Obe omenjeni pesmi najdemo na zadnjem albumu in sta že na dobri poti, da postaneta uspešnici.

V Ljubljani bo Werner nastopil 27. marca prihodnje leto, v Mariboru nekaj dni prej.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Bled / ponedeljek, 14. julij 2014 / 10:59

Prostori TIC-a Bled »zadihali«

V preurejenih prostorih Turistično-informacijskega centra (TIC) Bled pri Turističnem društvu Bled so dobili boljše pogoje za delo in omogočili kakovostnejše storitve.

Objavljeno na isti dan


GG Plus / nedelja, 22. december 2019 / 19:00

Smisel našel v ustvarjanju

Matevž Trojar iz Železnikov je od rojstva gluh, pred leti so mu odkrili še okvaro vida. Pred neznanimi ljudmi se je vrsto let skrival, niti ni imel izoblikovane komunikacije. V zadnjih letih je končno...

Razvedrilo / nedelja, 22. december 2019 / 18:59

Wernerjevih trideset

Z novim albumom Lom in napovedanima koncertoma v Mariboru in Ljubljani kralj slovenske zabavne glasbe Werner praznuje trideset uspešnih ustvarjalnih let.

Bled / nedelja, 22. december 2019 / 16:26

Na Zimsko pravljico z eRudolfom

Bled – Občani in obiskovalci Bleda imajo v prazničnem decembru možnost izkoristiti brezplačne prevoze po Bledu z električnim kombijem za prevoz potnikov, ki jim ga je dala na razpolago družba Man T...

Gospodarstvo / nedelja, 22. december 2019 / 16:25

Zloraba pri plačilu dajatev za luksuzna vozila

Kranj – Na finančni upravi (Furs) so analizirali uporabo vozil s tujimi registrskimi tablicami, ki jih vozijo slovenski davčni zavezanci (rezidenti) in jih praviloma uporabljajo v Sloveniji. Pri te...

Zanimivosti / nedelja, 22. december 2019 / 16:24

Copatke za novorojence

Tristo parov pletenih copatk so Glasove Muce Copatarice pred dnevi odnesle v Bolnišnico za ginekologijo in porodništvo (BGP) Kranj. Copatke so darilo novorojencem.