Delavnica o kakovosti mlečnih izdelkov
Srednja vas v Bohinju – Kmetijsko gozdarski zavod Kranj bo v sodelovanju s ptujskim in novogoriškim zavodom ter lokalnimi strokovnjaki pripravil v torek, 22. oktobra, ob 10. uri v dvorani nad prostori pošte in kmetijske svetovalne službe v Srednji vasi delavnico z naslovom Kakovost mlečnih izdelkov. Delavnica je brezplačna in je namenjena vsem gorenjskim kmetijam, na katerih se v okviru dopolnilne dejavnosti ukvarjajo s predelavo mleka. Vsak udeleženec lahko prinese na delavnico največ dva mlečna izdelka, ki jih sam izdeluje, potlej pa jih bodo skupaj z drugimi pokusili, jih ocenili in se s strokovnjaki pogovorili o njihovi kakovosti. Prijave za sodelovanje na delavnici sprejemajo do petka, 18. oktobra, oziroma do zasedenosti mest (največ dvajset) Ana Beden (051 684 163, ana.beden@kr.kgzs.si) in Vanja Bajd - Frelih (04 511 27 01, vanja.bajd-frelih@kr.kgzs.si), pri tem pa naj udeleženci tudi navedejo, kateri izdelek (jogurt, sir, skuto ...) bodo prinesli na delavnico.



Zgornja Gorenjska
Kranjska Gora
Jesenice
Žirovnica
Radovljica
Bled
Gorje
Bohinj
Osrednja Gorenjska
Tržič
Naklo
Kranj
Preddvor
Jezersko
Šenčur
Cerklje na Gorenjskem
Južna Gorenjska
Železniki
Žiri
Gorenja vas-Poljane
Škofja Loka
Medvode
Vodice
Vzhodna Gorenjska
Komenda
Kamnik
Mengeš
Trzin
Domžale
Moravče
Lukovica
Karavanke
