Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Občutek, da vam stvari polzijo iz rok in da nimate dovolj časa, da delo opravite tako, kot je treba, se vas bo držal vse do sredine tedna. Pomembna informacija, ki vam je bila zamolčana, bo poskrbela za preobrat in v trenutku se boste počutili bolje.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Previdni boste in z vso skrbnostjo boste sledili navodilom v službi, da ne bi v naglici ponovili napačne poteze. Povečal se bo pritok denarja, a ne za dolgo. Hitro boste našli priložnost, da ga daste iz rok. Teden boste zaokrožili s praznovanjem.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Zapletli se boste v čustveni konflikt, kjer končni razplet ne bo odvisen od vas. Sprejeti boste morali dejstvo, da ljudje ne bodo upoštevali vaših nasvetov. Če se boste še dolgo izmikali povabilom na različne dogodke, vam bo žal.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Zaradi vašega oklevanja in neodločnosti se lahko zgodi, da razočarate svojo simpatijo. Samo premišljevanje ne bo nič spremenilo. Treba bo stopiti v akcijo in stati za svojimi besedami. Konec tedna bo potekal mirno in sproščeno.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Veliko pozornosti vam bodo posvečali, saj boste izžarevali prijetno energijo. Z dobro voljo boste poskrbeli, da bo vse delo hitro opravljeno. Negativne spremembe, ki se vam obetajo na finančnem področju, bodo za nekaj časa ustavile načrtovane podvige.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Na čustvenem področju se boste oddaljili od svojih prvotnih namenov in svoje misli usmerili na drugo področje. Velik vtis boste naredili s svojo delovno vnemo, ko boste v kratkem terminu poskrbeli za mnoge stvari. Sreda bo romantično obarvana.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Učenje novih veščin vam bo koristilo, čeprav se trenutno ne počutite dobro v svoji vlogi. Na ljudi, s katerimi boste v novem okolju vzpostavili stik, se boste kasneje lahko zanesli. Kar se tiče romantike, boste neustavljivi s svojimi idejami.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Rahlo raztresen teden, ki je pred vami, vam prinaša nove izzive v poslu. Pretehtati boste morali svoj nadaljnji vložek vanj. Priložnost, ki je pred vami, ni zadnja. Poslušali boste prijateljev nasvet in storili več za svoje dobro počutje.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

V začetku tedna dobite pomembno iztočnico za pogovore o prihodnosti in s tem boste razjasnili tudi svoje misli. Sledili boste svojemu občutku, ki vas bo vodil v bližino odnosov, ki jih želite poglobiti. Delo boste tokrat pustili ob strani.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Navzkrižje interesov pri načrtovanju prostega časa vam bo preprečilo organizacijo izleta po vaših načrtih. Z zaslužkom boste ravnali preudarno in to vam bo dajalo dober občutek. Nesebično se boste odzvali klicu prijatelja v težavah.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Svoje veselo razpoloženje boste dobro izkoristili, še najbolj pa, ko boste s svojo družabnostjo popestrili ozračje med ljudmi. Oseba nasprotnega spola se bo želela spoznati z vami in to vam bo godilo. Previdno razpolagajte z denarjem.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Odgovornost, ki vas bo doletela, bo na mestu, saj se boste odlično odrezali pri dani zadolžitvi. Uporabili boste svoje naravne danosti in talente. Na ljubezenskem področju boste presenečeni nad drzno potezo partnerja.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Pisma bralcev / torek, 20. maj 2008 / 07:00

Odziv na članek "Med sosedi"

V zvezi s člankom 'Med sosedi', objavljenim v časniku Gorenjski glas, 9. maja 2008, želimo podati dodatna pojasnila: Vlada Republike Slovenije dobro pozna problematiko zadolženosti slovenskega št...

Objavljeno na isti dan


Kronika / torek, 8. marec 2016 / 13:37

Prehitro sta vozila

Kranj – Med osmimi prometnimi nesrečami, ki so jih gorenjski policisti obravnavali zadnji konec tedna, sta se dve končali tudi s telesnimi poškodbami. V petek popoldne se je v Kranju poškodoval mop...

Razvedrilo / torek, 8. marec 2016 / 13:32

Vse je pesem

V dvorani Doma krajanov v Šenčurju je potekal dobrodelni koncert Vide Šušteršič z glasbenimi gosti, s katerega izkupičkom bodo pomagali družini v stiski.

Gospodarstvo / torek, 8. marec 2016 / 13:30

Na razpis za Peko prispelo šestnajst ponudb

Tržič – Na razpis za najem Pekovih proizvodnih, skladiščnih in trgovinskih prostorov je do roka prispelo šestnajst ponudb, je včeraj razkrila stečajna upraviteljica Tadeja Tamše. »Tako veliko zanim...

Kranjska Gora / torek, 8. marec 2016 / 13:16

Kranjskogorčani so se zelo izkazali

Petinpetdeseto izvedbo Pokala Vitranc v Kranjski Gori so zaznamovale ekstremne vremenske razmere. Za nemoteno izvedbo so zaslužni neumorni delavci, ki so se uspešno spopadli z njimi.

Kronika / torek, 8. marec 2016 / 13:06

Za pobiranje prispevkov ni imel dovoljenja

V Radovljici so policisti znova obravnavali tujca, ki je brez dovoljenj pobiral prostovoljne prispevke.