Vlomili v sedemnajst vozil

Strahinj – Kranjski kriminalisti obravnavajo serijo vlomov na parkirišču pri Biotehniškem centru Naklo. Po do sedaj zbranih podatkih je neznani storilec v petek med 20. in 21. uro vlomili v skupno sedemnajst vozil. Večinoma je v avtomobile odpiral nasilno z naviranjem vrat, v nekatere pa z razbitjem stekla. Če je kdo v tistem času na območju vlomov v Strahinju ali v okolici zaznal sumljive osebe ali vozila, naj podatke sporoči na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200, prosijo policisti.

V približno polovici vlomljenih vozil storilec ni našel ničesar vrednega, iz druge polovice pa je ukradel bančne kartice, osebne in druge listine ter denar. V osmih primerih je zmikavt denar lastnikom vzel iz denarnic, ki so jih ti pustili v prtljažniku, pod ali na sedežih in v predalih. Policija je ocenila, da je vlomilec z dejanjem povzročil več škode, kot je bila vrednost ukradenih stvari.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gospodarstvo / sreda, 21. maj 2008 / 07:00

Banke prilagajajo ponudbo

Banke imajo pri odobravanju stanovanjskih posojil vse bolj prilagodljivo ponudbo, med drugim omogočajo najetje posojila za trideset let.

Objavljeno na isti dan


Kamnik / torek, 26. julij 2011 / 07:00

Mekinjski samostan naprodaj

Uršulinke samostan, ki je v Mekinjah že več kot sedemsto let, prodajajo zato, ker ga niso več zmožne vzdrževati. Občina se je predkupni pravici odpovedala, kupca za skoraj 5 milijonov vredno stavbo pa...

Kronika / torek, 26. julij 2011 / 07:00

Ceste vzele dve življenji

V prometnih nesrečah na Zgornjem Brniku in pri Svetem Duhu sta minuli konec tedna umrla 46-letni Kranjčan in 28-letni Škofjeločan, zdrs na poti proti Triglavu pa je bil v petek usoden za mladoletnega...

Šport / torek, 26. julij 2011 / 07:00

Kralje višin zaustavilo sneženje

Gorski tek na Grintovec se je zaradi slabega vremena za tekmovalce letos končal že na Kokrškem sedlu, najhitrejša pa sta bila Lucija Krkoč med ženskami in Ahmed Arslan med moškimi.

Tržič / torek, 26. julij 2011 / 07:00

Še zadnjič v starem bazenu?

Na letnem kopališču v Tržiču se je letošnja sezona začela dokaj pozno. Kopalci so prvič zaplavali v ogrevanem bazenu 26. junija.

Zanimivosti / torek, 26. julij 2011 / 07:00

Plin do konca in avanturam naproti

Več kot 4200 kilometrov, šest držav in osem potovalnih dni - in vse to z motorjem. Klavdija Zorman iz Cerkelj zadnja leta živi svoje sanje in po Evropi potuje s svojo dvokolesno "najdražjo".