Uspešna ekipa Taekwon-do kluba Radovljica v Rimu / Foto: arhiv kluba

Lep uspeh Radovljičanov

Radovljica – Člani Taekwon-do kluba Radovljica so se pod okriljem ITF Slovenija minulo soboto udeležili mednarodnega tekmovanja European Championship Open 2017 Aricci. V Rim je prišlo več kot 250 tekmovalcev iz Italije, Anglije, Švice, Latvije, Nizozemske, Ukrajine, Grčije, Albanije, Španije in Slovenije, vseh 11 radovljiških tekmovalcev pa je doseglo lepe rezultate.

Zlati medalji v borbah sta v mlajših kategorijah osvojila Marko in Tibor Oblak, srebrni medalji v borbah Medeja Ručigaj, v formah pa Marko Oblak, Jernej Renko, Neža Guštin, Tibor Oblak v mlajših kategorijah in Maja Habjan med članicami. Bronaste medalje so v mlajših kategorijah v borbah osvojili Lina Buhaj, Ivana Sitar in Naja Zupan. Med članicami se je s tretjim mestom v borbah do 70 kilogramov in formah I.–III. DAN izkazala Barbara Sitar.

»Zahvaljujemo se glavnemu trenerju Željku Gvozdiću, VII. DAN, za napornejše predtekmovalne treninge, ki so nedvomno prinesli rezultate. Hvala Robertu Guštinu za opravljeno sodniško dolžnost. Maji Habjan in Barbari Sitar hvala za spremstvo, fotografiranje in pomoč pri logistiki. Lepa hvala tudi Tini Oblak za vsestransko podporo,« so po vrnitvi domov povedali tekmovalci.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Komenda / ponedeljek, 20. maj 2013 / 23:32

V Komendi so praznovali

Župan Tomaž Drolec je ob štirinajstem občinskem prazniku Komende podelil naziv častnega občana. Posthumno ga je prejel nekdanji komendski župnik Nikolaj Pavlič.

Objavljeno na isti dan


Kultura / petek, 13. november 2015 / 07:00

Regijsko pevsko tekmovanje

Škofja Loka – V Kristalni dvorani Sokolskega doma bo jutri, v soboto, 14. novembra, potekalo regijsko tekmovanje odraslih pevskih zasedb. Ob 13.30 bodo najprej nastopile male vokalne skupine in dva...

Radovljica / petek, 13. november 2015 / 07:00

Odprli Natov center odličnosti

Natov center odličnosti za gorsko bojevanje v Poljčah, v katerem je trenutno zaposlenih 31 ljudi, bo središče razvijanja novih znanj o gorskem bojevanju.

Razvedrilo / petek, 13. november 2015 / 12:34

Nič mi ni padlo z neba

Pred pevko Tanjo Žagar je praznovanje desetletnice samostojne kariere, ki jo bo praznovala 13. novembra z velikim koncertom v Hali Tivoli.

Kamnik / petek, 13. november 2015 / 07:00

Predavanje o slovenski skupnosti v Argentini

Kamnik – Društvo sv. Jakoba Kamnik vabi na predavanje z naslovom Argentina in slovenska skupnost v Argentini, ki ju bo danes, v petek, 13. novembra, ob 19.15 v dvorani Frančiškanskega samostana v K...

Kultura / petek, 13. november 2015 / 07:00

Dva para, en kvartet

Jutri zvečer bodo v Prešernovem gledališču krstno izvedli dramo Mali nočni kvartet Vinka Möderndorferja. Avtor se je s temo darovanja organov spopadel tudi v vlogi režiserja.