Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Odpirale se vam bodo priložnosti za dober zaslužek. S tem se vam lahko kasneje ponudijo možnosti za izpolnitev vaših starih ciljev. Na splošno bi se lahko večkrat obračali k svoji notranji intuiciji in jo seveda tudi upoštevali.

Bik (22. 4.–20. 5.)

V naslednjih dneh bodite zelo previdni pri denarnih zadevah. Ker se boste izmikali jasnim dejstvom, bo denarnica prazna prej, kot boste pričakovali. Na delovnem področju vas čakajo spremembe, vendar to ne pomeni, da se lahko nehate truditi.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Ker se toliko obremenjujete s težavami drugih ljudi, boste spregledali svoje, ki bodo dosegle sam vrh. Naj se boste še toliko izmikali odgovorom, boste morali priti z resnico na dan, saj drugače ne morete pričakovati razumevanja.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pred vami bodo jasni cilji in vso energijo boste usmerili za izpolnitev svojih ciljev. Vse to vam sploh ne bo težko, saj vas bo vlekla naprej želja po korenitih spremembah. Skrbi, ki si jih boste delali zaradi denarja, bodo odveč.

Lev (23. 7.–23. 8.)

V naslednjih dneh vam bo razpoloženje precej nihalo. Malo bodo za to krivi drugi, malo pa tudi vi sami. Ker boste določene besede preslišali, se boste nevede izognili prepiru. V ljubezni boste upoštevali star nasvet in uspeli v svojih željah.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Vso pozornost v vsakem dnevu sproti boste posvetili zgolj sami sebi. Seveda boste deležni raznih očitkov, za kar pa vam ne bo mar, saj boste vi že poznali svojo resnico. Vedno moramo sebe imeti najraje. Presenečenje …

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

V tem tednu boste imeli na različnih področjih dobre možnosti. Odvisno bo le od vas, ali jih boste izkoristili in se seveda tudi primerno potrudili. V ljubezenskem odnosu ste veliko gradili in kmalu se bodo pokazali lepi rezultati.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Ljudje v daljši okolici vam bodo preveč obljubljali, zato se kar pripravite na razočaranje. Preveč se ne boste obremenjevali, saj boste takoj začeli kovati načrt, kako se jim boste maščevali. Maščevanje bo sladko. Petek bo vaš dober dan.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Takoj se morate znebiti notranjih strahov. Strah vam vsako težavo naredi še hujšo in večjo. Oseba nasprotnega spola vas bo povabila na daljšo pot. Odzovite se, saj vam to prinaša veselje. V kratkem se vam nasmehne sreča.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Ves teden boste nemirni in napeti. Različni ljudje vas bodo neprestano spravljali v slabo voljo. Šele kasneje se boste postavili po robu in začeli drugače gledati na določene situacije. Pri financah bodite zelo pazljivi, da vam ne bo kasneje žal.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Zaradi preobilice dela boste naredili nekaj napačnih zaključkov, posledica, ki bo sledila, pa je plaz hudih besed iz domačega okolja. Na koncu ne bo nič kaj hujšega, saj boste z dobro voljo hitro postavili stvari na svoje mesto.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Na prijateljih boste iskali napake in se počutili osamljeno. Pa ne bodo krivi oni, sami se boste zaprli v svoj svet. Kar nekaj dni ne boste našli pravega izhoda, najdete ga šele ob pravem trenutku. Pravi prijatelj zna sprejeti tako očitke kot pohvale.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kultura / petek, 21. maj 2010 / 07:00

Razstava posebne sorte

Žiri - V Žireh je ta teden, a le do nedelje zvečer, prav zanimiva razstava. Postavljena je v galeriji, ki je odprta 24 ur na dan in sedem dni v tednu, ogled vzame zelo malo časa,...

Objavljeno na isti dan


Kronika / četrtek, 16. april 2009 / 07:00

Kriminal

Prijeli tri vlomilce Jesenice - Jeseniški policisti in kriminalisti so prijeli tri domnevne vlomilce. Dvajsetletnega Jeseničana utemeljeno sumijo, da...

Kronika / četrtek, 16. april 2009 / 07:00

Krivca za onesnaženje še iščejo

Oljni madež, ki se je konec marca pojavil na Bohinjskem jezeru, si je pred dnevi ogledala tudi okoljska inšpektorica.

Kronika / četrtek, 16. april 2009 / 07:00

Na železniški postaji iztekla nevarna snov

Kranj – Ob 130-letnici organiziranega gasilstva in 50-letnici poklicne gasilske enote v Kranju so v soboto na kranjski železniški postaji izvedli vajo posredovanja v primeru izte...

Zanimivosti / četrtek, 16. april 2009 / 07:00

V Pirničah trklali pirhe, na Kokrici so jih sekali

Sp. Pirniče – Običaj trklanja pirhov ohranjajo tudi v Pirničah pri Medvodah. Tamkajšnje turistično društvo je na velikonočno nedeljo organiziralo odprto prvenstvo v trklanju pirh...

Škofja Loka / četrtek, 16. april 2009 / 07:00

Tudi Karitas ima vse več prosilcev

Razdelili so za četrtino več prehrambenih paketov kot lani v tem času.