Člani moštva in vodstva Futsal kluba Stripy so se ob zgodovinskem uspehu razveselili čestitk župana Mihe Ješeta. / Foto: Andrej Tarfila

Uspeli v zgodovinskem letu

Ekipa škofjeloškega Futsal kluba Stripy ima za seboj zelo uspešno sezono, katere vrhunec je naslov državnih prvakov v kategoriji U19, zato so si zaslužili tudi pozornost domačega župana Mihe Ješeta.

Škofja Loka – »Letošnje leto je za Škofjo Loko izredno uspešno, saj zaključujemo za občino pomembne investicije, prav v tem letu pa nas razveseljujete tudi športniki, saj smo se veselili uspehov košarkarjev in košarkaric, balinarjev, rokometašev, seveda pa smo ponosni tudi na vaš naslov državnih prvakov v malem nogometu v kategoriji U19,« je ob čestitkah zbrani ekipi igralcev, trenerjev in vodstva Futsal kluba Stripy poudaril škofjeloški župan Miha Ješe in dodal, da je ponosen tudi, ker je šport v občini dobro organiziran, prav tako je letos občina znova dobila naziv prostovoljcem prijazno mesto.

»Imamo okoli sto sedemdeset klubov, društev in organizacij in vsak nekaj doda k naši uspešnosti. Bistvo pa je, da ob tem poskrbimo za najmlajše. Ob tem naj se še posebno zahvalim vodstvu kluba, saj skrbite za podmladek in za to, da jih motivirate tudi za uspehe. Rezultati so namreč tisti, ki vedno znova v klube privabijo mlade. Zato sem prepričan, da boste še zmagovali. Želim vam, da dosegate veliko golov, najpomembnejši pa je fair play,« je še dodal župan Ješe in nogometaše nagradil s knjigami Čebelnjaki na Loškem.

V spomin na uspešno sezono in srečanje je kapetan ekipe U19 Futsal Kluba Stripy Luka Kanc županu Ješetu izročil žogo z odločilne tekme. »Naslov prvakov nam veliko pomeni, saj smo se prek sezone morali marsičemu odreči, za uspeh pa smo morali vložiti tudi veliko truda. Veseli smo, da se nam je vloženo delo izplačalo, hkrati pa je to spodbuda tudi za treninge v naslednjih letih in upam, da bomo še naprej tako uspešni,« je povedal 18-letni Škofjeločan Luka Kanc, sicer maturant Gimnazije Franceta Prešerna iz Kranja.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kranj / ponedeljek, 27. maj 2019 / 12:14

Svetniki ponovno o direktorju gasilcev

Kranjski mestni svetniki na novem glasovanju o soglasju direktorju Gasilsko reševalne službe Kranj Tomažu Krišlju niso dali podpore.

Objavljeno na isti dan


Gospodarstvo / petek, 23. januar 2009 / 07:00

V Elanu odpuščajo

Kljub temu da je bilo obljubljeno vnovično preverjanje potrebe, da odpustijo 180 delavcev, se to ni zgodilo.

Jesenice / petek, 23. januar 2009 / 07:00

Zdravijo fanta z gnojnim meningitisom

V Bolnišnici Jesenice zdravijo sedmošolca, ki je zbolel za gnojnim meningitisom.

Kronika / petek, 23. januar 2009 / 07:00

Šef varnostnikov na sodišču

Nekdanji direktor Varnosti Kranj Marko Gaber je obtožen zlorabe položaja in ponareditve poslovnih listin. Neupravičeno naj bi si pridobil čez dvesto tisoč evrov.

Prosti čas / petek, 23. januar 2009 / 07:00

Slovenka leta je Neža Maurer

Tokratna prireditev Slovenka leta ni zadostila samo nečimrnosti slovenskega okusa, temveč potešila tudi lakoto intelektualcev, se dotaknila recesije, aktualnih tem, na prefinjen način združila hu...

Gospodarstvo / petek, 23. januar 2009 / 07:00

Se za Elan zanimajo Rusi?

Neuradno se je izvedelo, da se Rusi zanimajo za Elan Ski, medtem ko v Skimarju nadaljujejo postopke odpuščanja delavcev.