Pila in vozila

Lesce – V leškem krožišču se je ta teden 33-letna Radovljičanka z avtomobilom prevrnila na bok. Policisti so ugotovili, da je vozila pod vplivom alkohola (1,38 mg/l). V nesreči se je povzročiteljica lažje poškodovala, iz vozila pa so ji pomagali gasilci.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gospodarstvo / ponedeljek, 26. maj 2014 / 14:19

»Pritisk« na višje dividende

V dveh velikih družbah, v Zavarovalnici Triglav in v Telekomu Slovenije, želijo delničarji z nasprotnim predlogom zvišati dividendo.

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / sreda, 26. december 2012 / 07:00

V petek ni bilo konca sveta

Ob teorijah o koncu sveta, ki naj bi nas po napovedih Majev doletel pretekli petek, so tudi pri nas potekali raznovrstni dogodki - kot priprava na življenje ´po koncu´, ki pa prinaša nov začetek.

GG Plus / sreda, 26. december 2012 / 07:00

Čokoladna zemlja

V Janezovi restavraciji je bilo v dopoldanskih urah živahno: pripravljali so se za snemanje, ljudje bi kaj malega pojedli, chef je ravno prišel iz tržnice, nasmejan kot vedno.

Kronika / sreda, 26. december 2012 / 07:00

Kratke novice

Vinjen za volanom Kranj - Policisti so nekaj noči nazaj pri nadzoru prometa ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ki je odklonil preizkus alkoholiziranosti, v p...

Kronika / sreda, 26. december 2012 / 07:00

Med preprodajalci tudi roparji?

Kriminalisti so minuli teden ob razkrinkanju kriminalne skupine, ki naj bi vodila ulično preprodajo mamil, menda naleteli tudi na roparje.

Kronika / sreda, 26. december 2012 / 07:00

Prijeli pobegla voznika

V četrtek zvečer so škofjeloški policisti obravnavali dve prometni nesreči s pobegom. Obema pobeglima voznikoma so stopili na prste s pomočjo oškodovancev.