V Škofji Loki cestni zapori

Škofja Loka - Zaradi gradnje nove transformatorske postaje v območju varovalnega pasu lokalne ceste Puštal-Sora bo v smeri naselja Hosta občasna delna zapora ceste. Trajala bo predvidoma do 17. oktobra. Promet bo urejen s prometno signalizacijo in rediteljsko službo. Izvajalec zapore priporoča večjo pazljivost v križišču, na izvozu ali uvozu čez Suški most. V mestu pa gradijo dovoz do novega trgovskega centra na Kidričevi cesti, kjer bo do 1. oktobra delno oviran promet na relaciji med obstoječim uvozom in Kidričevo cesto 45. Promet za pešce in kolesarje bo popolnoma zaprt, zato je potrebna povečana pazljivost. Šibkejšim udeležencem v prometu velja priporočilo, da pravočasno zapustijo pločnik in kolesarsko stezo, na kateri potekajo gradbena dela.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Radovljica / sreda, 24. maj 2017 / 07:59

Petnajst let društva Hospic

Pred petnajstimi leti je bilo tudi na Gorenjskem ustanovljeno društvo Hospic. Društvo je obletnico obeležilo s predavanjem o podpori svojcem v času bolezni in umiranja najbližjih ter v času žalovanja.

Objavljeno na isti dan


Prosti čas / petek, 28. september 2012 / 07:00

Kozlovih deset

Preddvor je gostil ribji piknik, Stražišče ljubitelje laškega piva, Gospodarsko razstavišče v Ljubljani pa je od včeraj spet v znamenju svobodnega preživljanja prostega časa.

Kultura / petek, 28. september 2012 / 07:00

Dobri glasovi sežejo v Cerklje

Jutri, v soboto, 29. septembra, ob 20. uri bo v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah že tretjič po vrsti koncert z naslovom Dober glas seže v deveto vas.

Škofja Loka / petek, 28. september 2012 / 07:00

V Škofji Loki cestni zapori

Škofja Loka - Zaradi gradnje nove transformatorske postaje v območju varovalnega pasu lokalne ceste Puštal-Sora bo v smeri naselja Hosta občasna delna zapora ceste. Trajala bo predvidoma d...

Gorenjska / petek, 28. september 2012 / 07:00

Delamo po zdravi kmečki pameti

V občini Cerklje na Gorenjskem so v nedeljo, 23. septembra, praznovali že sedemnajsti občinski praznik. Ob tej priložnosti smo k pogovoru o aktualnih projektih povabili župana Franca Čebulja.

Prosti čas / petek, 28. september 2012 / 07:00

Za štose skrbi vlada

V petek, 28. septembra, bo ekipa Moped showa s Tonetom Fornezzijem Tofom na čelu gostovala v Železnikih. V dvorani na Češnjici bodo ob 20. uri z Moped showom v živo, gledališko izvedbo nekdaj legendar...