Žičnice Vogel iščejo direktorja

V družbi Žičnice Vogel Bohinj znova iščejo novega direktorja, a to naj ne bi vplivalo na njeno poslovanje.

Ukanc – Po upokojitvi Tomaža Šumija in zamenjavi Anton Šteblaja, ki je s funkcije v. d. predsednika uprave odstopil iz osebnih razlogov, delniška družba Žičnice Vogel Bohinj išče novega direktorja. "Postopek izbire se je šele začel. V kratkem predvidevamo razpis za novega predsednika uprave. Zaenkrat nimamo nobenih evidentiranih kandidatov oziroma ima možnosti vsak, za katerega bomo ocenili, da lahko najbolj uspešno vodi družbo," je povedal Damijan Korošec, predsednik nadzornega sveta Žičnic Vogel, ki je pojasnil tudi, da bo direktor vsekakor postavljen do začetka zimske sezone. Sezona se, vsaj kar zadeva pripravljenost žičničarjev, lahko že začne. Vsa redna pripravljalna dela so namreč že opravljena. "Zaradi postopka imenovanja uprave družba ne bo oškodovana oziroma zaradi tega ne bo slabše poslovala."

Bohinjski turistični delavci si želijo direktorja, ki bo razumel, da so vsi odvisni drug od drugega. "Bistveno je razumevanje, da je Vogel del turistične ponudbe Bohinja in da je tudi Vogel odvisen od tega, kako dobro delajo turistični ponudniki v Bohinju. Če človek, ki bo prevzel to mesto, to razume, potem bomo dobro sodelovali. Sodelujemo namreč pri veliko zadevah, kot so promocija, programi, oblikovanje cen, …" je pojasnil Klemen Langus, direktor Turizma Bohinj, ki je še dejal, da je trenutno sodelovanje z Voglom, ki ga začasno vodi Katarina Cvetek, zelo korektno. Želijo si, da bi upravo vodil kdo od domačinov.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Radovljica / sreda, 20. junij 2007 / 07:00

Gradili bodo novo knjižnico

V Radovljici bodo zgradili novo knjižnico. Vrednost naložbe ocenjujejo na 1,4 milijona evrov.

Objavljeno na isti dan


Šport / sobota, 12. maj 2007 / 07:00

Domov je prišel le na počitek

Slovenski maratonski plavalec Martin Strel se je po novem rekordnem dosežku, ko je v 66 dneh preplaval kar 5268 kilometrov Amazonke, v petek utrujen vrnil domov.

Šenčur / sobota, 12. maj 2007 / 07:00

Vrtec že pretesen

Vrtec v Šenčurju so zgradili šele pred desetimi leti, pa je že nekaj let premajhen. Prihodnje leto bodo dve skupini otrok nastanili kar v šoli.

Radovljica / sobota, 12. maj 2007 / 07:00

Norvežane zanima poraba denarja

Norveška delegacija se je seznanila z uresničevanjem projekta Sejem bil je živ, za katerega 1,2 milijona evrov prispeva Norveški finančni mehanizem.

Gorje / sobota, 12. maj 2007 / 07:00

Bo Zgornja Gorenjska svoja pokrajina?

Zgornje Gorje - Župani osmih občin z Zgornje Gorenjske (Bled, Bohinj, Gorje, Radovljica, Tržič, Žirovnica, Jesenice in Kranjska Gora) so na rednem mesečnem kolegiju v to...

Splošno / sobota, 12. maj 2007 / 07:00

Zabava uspela, deskar preživel

Deklice s koktejli so imele pladnje redno prazne, gostje so bili sproščeni od prvega trenutka, zabava deskarja Roka Flandra ob koncu uspešne sezone je minila v prijetnem vzdušju.