Za koga navijate in komu bo uspelo? (Foto: RTV SLO)

Zvezde plešejo: nedeljski finale

V nedeljo se bodo v plesnem finalu pomerili Alenka Tetičkovič z Mihom Vodičarjem ter Saša Krajnc in Špela Kralj.

V zadnji oddaji spomladanske sezone Spet doma, ki bo na sporedu v nedeljo zvečer, bomo priča razburljivemu finalu turnirja Zvezde plešejo, v katerem se bosta pomerila plesna para Alenka Tetičkovič in Miha Vodičar ter Saša Krajnc in Špela Kralj. Od finala sta se poslovila Peter Klinc in Nadiya Bichkova, za katera se šušlja, da sta več kot le plesni par.

Priča temu dramatičnemu dogodku pa bo tudi pevka Tanja Žagar, ki bo tokrat nastopila še v komentatorski vlogi. V sprejemnici pa bo Mario gostil še Mojmirja Sepeta, legendo slovenske zabavne glasbe, ki letos praznuje častitljivih osemdeset let. Boris Kobal bo v vlogi profesorja Albina poskrbel za smeh, Nuša Derenda, Rok Ferengja, Peter Lovšin in omenjena Tanja Žagar pa za glasbo.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Jesenice / ponedeljek, 23. julij 2018 / 12:14

Jesenice dobile aparthotel

V obnovljeni Kazini so novi lastniki uredili triinpetdeset ležišč. Nad dosedanjim obiskom so tudi sami presenečeni, saj imajo ob koncih tedna vse sobe povsem zasedene.

Objavljeno na isti dan


Kronika / nedelja, 30. maj 2010 / 07:00

Traktor se je prevračal

Cerklje – V ponedeljek popoldne se je pod Štefanjo Goro v občini Cerklje zgodila nesreča pri delu s traktorjem. 65-letni domačin je s traktorjem opravljal dela v gozdu. Na strmem...

Gospodarstvo / nedelja, 30. maj 2010 / 07:00

Izkušnje se odražajo tudi v luknjah sira

Sirarka Tilka Bogataj iz Gorenje vasi je na ocenjevanju Dobrote slovenskih kmetij prejela pet zlatih priznanj za mlečne izdelke.

Zanimivosti / nedelja, 30. maj 2010 / 07:00

Različnost bogati življenje

Kranj - V avli Tehniškega šolskega centra (TŠC) Kranj je bila v sredo prireditev ob desetletnici samostojnega delovanja Varstveno delovnega centra Kranj (VDC). Program, ki so ga...

Prosti čas / nedelja, 30. maj 2010 / 07:00

Zvezde plešejo: nedeljski finale

V nedeljo se bodo v plesnem finalu pomerili Alenka Tetičkovič z Mihom Vodičarjem ter Saša Krajnc in Špela Kralj.

Prosti čas / nedelja, 30. maj 2010 / 07:00

Gorenjski Joe Cocker

"Prepričajte se, da med mojim nastopom v bližini ne bo otrok, če bo slučajno kdo začel plesati striptiz," pred nastopom v polfinalni oddaji Slovenija ima talent svetuje pevec Daniel Rampre iz Žirov.