Kriminal

Avtomobili ob kolesa

Kranj, Šenčur - Neznani storilec je v noči na petek izpred avtosalonov v Kranju in Šenčurju kradel platišča z osebnih avtomobilov. Prilastil si je komplet aluminijastih platišč VW Scirocca in Forda S-Maxa, skupna škoda pa znaša približno 9.000 evrov.

Vlomilec bo kadil

Škofja Loka - Neznanec je v noči na petek vlomil v poslovni prostor v Frankovem naselju v Škofji Loki. Pri tem si je prilastil večje število zavojev cigaret, lastnika pa je oškodoval za okoli 3.000 evrov.

Po aparate v tujo hišo

Žiri - Nepridiprav je v noči na petek vlomil v novogradnjo v Žireh. Iz hiše si je prilastil več gospodinjskih aparatov in sicer pečico, indukcijsko ploščo, hladilnik, pomivalni in pralni stroj. Lastnika je oškodoval za okoli 3.500 evrov.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Nasveti / nedelja, 14. junij 2020 / 10:37

Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Objavljeno na isti dan


Gospodarstvo / ponedeljek, 12. maj 2014 / 17:48

Do poletja bo tudi regres

Bliža se poletje, ko zaposleni najbolj množično koristijo pravico do letnega dopusta, z njo pa je tesno povezana tudi pravica do regresa za letni dopust.

Kranjska Gora / ponedeljek, 12. maj 2014 / 17:47

Prenovo bo končal podizvajalec

Ljubljansko podjetje Javna razsvetljava, podizvajalec propadlega loškega gradbinca SGP Tehnik, bo dokončalo prenovo letalnice v Planici. Kljub nekajmesečni prekinitvi so pristojni prepričani, da bo pr...

GG Plus / ponedeljek, 12. maj 2014 / 17:45

»Vozimo po robu«

V Sloveniji štiriindvajset ur na dan vse dni v letu za paciente skrbi skoraj dvajset tisoč izvajalcev zdravstvene in babiške nege. Vsesplošna kriza pa se je dotaknila tudi njih.

Nasveti / ponedeljek, 12. maj 2014 / 17:44

Pomladanska klasika

Turni smuk izpod Kriške stene (okoli 1950 m) - Turni smuk, ki ga zaradi kratkega dostopa in dolgo obstoječega snega lahko označimo kar za tradicionalnega. Pomladanska smuka je lahko čisti presežek in...

Kronika / ponedeljek, 12. maj 2014 / 17:25

Z nožem zabodel ženo

Danes opoldne je 40-letni moški iz Preddvora na domu do smrti zabodel svojo ženo.