Nova KBM je žirovski osnovni šoli podarila dva tisoč evrov. Na sliki sta članica uprave Manja Skernišak in ravnatelj Marijan Žakelj. (Foto: Polona Mlakar Baldasin)

Žirovska poslovalnica Nove KBM v novih prostorih

Nova KBM je poslovalnico v Žireh preselila v nove poslovne prostore na Loški cesti 15.

Žiri – Nova KBM želi bančno ponudbo in storitve še bolj približati svojim strankam, zato v skladu s strategijo poslovanja pospešeno širi in prenavlja mrežo svojih poslovalnic. Potem ko je lani odprla novo poslovalnico v Kranju, je v četrtek tudi uradno odprla nove prostore žirovske poslovalnice na Loški cesti 15. Kot je na slovesnosti ob odprtju dejala Manja Skernišak, članica uprave Nove KBM, bodo v novih prostorih lahko še bolj zavzeto, z osebnim pristopom in profesionalnim odnosom pomagali strankam opravljati različne finančne storitve, strankam pa bodo po besedah vodje poslovalnice Silve Trček lahko pri tem zagotavljali še večjo zasebnost in diskretnost. Nova KBM je ob odprtju novih prostorov podarila Osnovni šoli Žiri dva tisoč evrov, ček je prevzel ravnatelj Marijan Žakelj, ki je povedal, da bodo denar porabili za računalniško opremo šolskih učilnic. In še pomembna informacija za stranke: poslovalnica bo odprta v delovnih dneh od sedmih zjutraj do šestih popoldne, ob sobotah pa od osmih do enajstih dopoldne.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Naklo / petek, 2. december 2022 / 12:56

Nakelski svetniki na ustanovni seji

V Naklem so na sredini konstitutivni seji občinskega sveta potrdili mandate novoizvoljenih občinskih svetnikov 2022–2026 in mandat župana Ivana Megliča, ki je občino vodil že pretekla štiri leta.

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / sreda, 20. januar 2010 / 07:00

Vsakemu "talesenemu" leseni žebelj

Kar 76 smučarjev na lesenih smučeh se je v soboto zbralo v Kropi, kjer so tekmovali v veleslalomu in skokih. Med gledalci sta bila tudi dva župana.

Zanimivosti / sreda, 20. januar 2010 / 07:00

Anketa: Najboljša je iz pipe

V koprskem zavodu za zdravstveno varstvo so minuli teden zasejali precej dvoma o ustreznosti pitne vode iz tako imenovanih vodomatov. Pitje te vode naj bi celo ogrožalo zdravje ljudi. Zato nas je zani...

Slovenija / sreda, 20. januar 2010 / 07:00

Minimalna plača bo višja

Vlada bo aprila sama predlagala nujne spremembe zakonodaje s področja trga dela, če do konca marca socialni partnerji ne bodo sklenili socialnega sporazuma.

Gospodarstvo / sreda, 20. januar 2010 / 07:00

Žirovska poslovalnica Nove KBM v novih prostorih

Nova KBM je poslovalnico v Žireh preselila v nove poslovne prostore na Loški cesti 15.

Žirovnica / sreda, 20. januar 2010 / 07:00

Nov upravljavec v Vrbi

Prešernovo in Finžgarjevo hišo bo prihodnja štiri leta upravljal Zavod za turizem in kulturo Žirovnica. Z dosedanjim upravljavcem Gorenjskim muzejem nameravajo sodelovati tudi v prihodnje.