Erazem Pintar (Foto: arhiv radia Hit)

Erazem prisega na samskost

O tem, da na radiu Hit pripravljajo nov resničnostni šov, smo že pisali. Pravijo, da zato, ker so lani pripadnice nežnejšega spola tako želele.

Po prvem ljubezenskem radijskem šovu Osvoji srce Špele Grošelj bodo tokrat vloge zamenjane, nagrada pa je podobna lanski: pet tisoč evrčkov gotovine in sanjsko potovanje.

Na Hitu so kar malce presenečeni nad odzivom, saj se za nove kandidatke prijavljajo tako dekleta, gospe, gospodične, mamice – skratka ženske vseh starosti. Morda jim bo veliko število prijav olajšalo izbor, morda bo ravno zato izbira težja: iščejo le šest kandidatk in več ko je različnih profilov prijavljenih kandidatk, več je možnosti, da bo prihajajoči šov pestrejši. Še enkrat pa poudarjajo, da letošnji 'objekt poželenja' radijskega šova Erazem Pintar (na fotografiji) še vedno prisega na samsko življenje in da namen šova ni poiskati najbolj primerno partnerko zanj, pač pa, kot sam pravi, zabava, zabava in še enkrat zabava. Naloga kandidatk pa bo čim bolje opravljene naloge v sedmih tekmovalnih tednih: od 1. februarja do 19. marca, vsak ponedeljek, sredo in petek od 9. do 10. ure v Hitovi Budilki.

Kaj pa meni o Erazmu zvezda prvega radijskega ljubezenskega šova Špela Grošelj, ki bo v šovu Ujemi Erazma! tudi večkrat posebna gostja v studiu.

»Vsekakor bo to eden bolj zanimivih šovov, ker je pač Erazem tak, kot je, zelo, zelo neposreden in pravzaprav 'netipičen' in poseben moški. Prav zanima me, kako se bodo dekleta znašla v vlogah. Redno bom spremljala šov, čeprav nisem zagovornica resničnostnih šovov, pa naj se to še tako čudno sliši. Nikoli, res nikoli se ne bi prijavila in tekmovala (konec koncev je že tako življenje eno samo tekmovanje). Jaz sem bila v svojem šovu pač v drugi vlogi, in to je čisto nekaj drugega. V šovih se tudi večkrat zgodi, da ljudje pokažejo vse svoje obraze in nekateri niso najlepši. Sicer pa so na splošno vsi šovi zame umazana igra, razen seveda moj … ta res ni bil, jaz sem se odločala, kot je velelo srce. In spet – me prav zanima, kako se bo odločal Erazem in kako se bodo dekleta znašla v zadregah. Komaj čakam, če sem iskrena!«

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gorje / ponedeljek, 21. maj 2012 / 07:00

Otroška oblačila za evro

V prostorih gorjanske osnovne šole so pripravili prvi otroški bolšji sejem z raznovrstno ponudbo otroških oblačil in opreme.

Objavljeno na isti dan


Slovenija / nedelja, 10. januar 2010 / 07:00

Slovo nadškofa Alojza Urana

Ljubljana - V nedeljo, 10. januarja, ob 9. uri bo v ljubljanski stolnici slovesna maša, na kateri bo nadškof Alojz Uran desetim bogoslovcem in desetim kandidatom za stalni...

Kronika / nedelja, 10. januar 2010 / 07:00

Popivali so čez mero

Novoletno veseljačenje se je poznalo tudi v prometu, saj so imeli gorenjski policisti kar precej dela z vinjenimi vozniki.

Gospodarstvo / nedelja, 10. januar 2010 / 07:00

Leto zaključili s 6818 brezposelnimi

Brezposelnost na Gorenjskem se je v letu 2009 povišala za petdeset odstotkov. Z januarjem je vodenje Območne službe Kranj prevzela Dragica Ribnikar.

Kranj / nedelja, 10. januar 2010 / 07:00

V parlament z občinsko strategijo v žepu

Lojz Potočnik iz Kranja je namesto Damijana Perneta od decembra poslanec stranke Zares v državnem zboru.

Prosti čas / nedelja, 10. januar 2010 / 07:00

Erazem prisega na samskost

O tem, da na radiu Hit pripravljajo nov resničnostni šov, smo že pisali. Pravijo, da zato, ker so lani pripadnice nežnejšega spola tako želele.