Slovo od kralja popa spremljalo rekordno število gledalcev

Torkovo veličastno slovo od glasbene legende Michaela Jacksona, ki se je dogajalo v centru Staples v osrčju Hollywooda, so si v neposrednem prenosu na spletu lahko ogledali tudi obiskovalci portala 24ur.com. S Popa sporočajo, da si je v živo žalno slovesnost ogledalo rekordnih, kar 33.686 različnih obiskovalcev, zabeležili pa so neverjetnih 73 183 prenosov. Povprečna dolžina posameznega prenosa pa je bila dobrih sedemnajst minut.

24ur.com je kot edini slovenski medij ponudil prenos žalne slovesnosti, neverjetni odziv slovenskega občinstva pa kaže na dejstvo, da je imel priljubljeni glasbenik veliko oboževalcev tudi v naši deželi. Ogled neposrednega prenosa pa si niso ogledali samo uporabniki spleta v Sloveniji. Na 24ur.com so namreč zabeležili tudi 1669 ogledov iz tujine, od tega največ iz sosednje Hrvaške, Avstrije ter Nemčije.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kultura / sreda, 21. maj 2008 / 07:00

Učiteljeva pesem

Pod tem naslovom je v petek potekal v Dvorani tržiških olimpijcev 10. Mednarodni koncert učiteljskih pevskih zborov.

Objavljeno na isti dan


Gospodarstvo / sreda, 22. julij 2015 / 13:11

Okrepiti sodelovanje turističnih kmetij

Minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan je v ponedeljek na obisku v Sloveniji gostil deželnega glavarja avstrijske Koroške dr. Petra Kaiserja. Kot primer dobrega čezmejnega sodelova...

Kronika / sreda, 22. julij 2015 / 12:17

Prehitri, nepravilno prehitevali ...

Zadnji konec tedna je na Gorenjskem v okviru nacionalne akcije poostren nadzor motoristov potekal med Bledom in Kranjem. Rekorder je vozil s 172 km/h.

Kranj / sreda, 22. julij 2015 / 12:13

V Bruslju predstavili projekte

Prejšnji teden sta predstavnika kranjske občine na konferenci v Bruslju predstavila več investicijskih projektov, ki so bili sofinancirani iz evropskih sredstev.

Železniki / sreda, 22. julij 2015 / 11:47

Razdvojenost narodu ne koristi

V soboto je bila v Dolenji vasi slovesnost ob 72-letnici streljanja talcev in ustanovitve Prešernove brigade.

Medvode / sreda, 22. julij 2015 / 11:45

Na olimpijadi tudi zbiljske gasilke

Slovenska gasilska mladinska reprezentanca pod vodstvom poveljnika Gasilske zveze Slovenije Francija Petka ta teden sodeluje na XX. mladinski gasilski olimpijadi v mestu Opole na Poljskem.