Članska ekipa Triglava Gorenjske, ki jo je vodil trener Brane Pavlin, je sezono zaključila na tretjem mestu 2. SNL in z naslovom gorenjskega pokalnega zmagovalca.

Bevc trener namesto Pavlina

V nogometnem Triglavu so zadovoljni z minulo sezono, ki so jo zaključili s 3. mestom v 2. SNL in naslovom članskih nogometnih prvakov Gorenjske, te dni pa že sestavljajo ekipo za novo sezono.

Kranj - Kranjski nogometni drugoligaš je rezultatsko uspešno sezono sklenil minuli konec tedna. Na klubski večerji je predsednik Igor Velov spet poudaril prvoligaške ambicije članke ekipe, prav tako pa je izdal nekaj sprememb pred pripravami na novo sezono. Tako ima Triglav Gorenjska novega trenerja, saj bo ekipo prevzel Stane Bevc, dosedanji trener Brane Pavlin pa bo trener pri NK Kranju. »Vzrok za zamenjavo na mestu trenerja članske ekipe je predvsem v tem, ker je imel tako Brane Pavlin kot klub težave zaradi licence A in ne PRO, ki jo potrebuje. Skupaj smo ocenili, da tak način dela v še eni sezoni ne bi bil dober, Branetu pa smo ponudili delo v klubu,« je povedal športni direktor Robert Misja.

Novi trener je Stane Bevc, nesojeni trener Bonfike in prej Zagorja, ki je Triglav že pripeljal v prvo ligo pred sedmimi leti. Sodelovanje je povezano tudi z oblikovanjem moštva za prihodnje leto: »Igralcem so potekle posojilne in igralske pogodbe - Kalakovič se vrača v HIT Gorico, Čolič v BiH, Jakopič, Banič in Robnik pa so prosti igralci. Smo v stiku z nekaj prvoligaškimi in drugimi nogometaši, saj si želimo okrepiti moštvo,« je dodal Misja.

Triglav je že podpisal pogodbe s svojimi mladinci (Jerkovič in Dimitrov sta reprezentanta U19), v okviru posoj in dvojnih registracij ima na voljo še vsaj deset igralcev. Letos so že uveljavili štiri, pet imen iz lastne nogometne šole, zdaj pa si želijo ekipo še okrepiti. Klub je poravnal vse obveznosti, osvojili so naslov mladinskega pokalnega prvaka, vse gorenjske naslove pri mladih in še ta mesec naj bi odprli novo pridobitev, dodatno tribuno z novimi modernimi klubskimi prostori za Nogometno gorenjsko akademijo NOGA.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Naklo / četrtek, 14. julij 2016 / 10:44

Upokojenci po nemških poteh

Naklo – Društvo upokojencev Naklo bo letos organiziralo deset enodnevnih in večdnevnih izletov. Med najdaljšimi je bil junijski izlet po Nemčiji. Izletniki so pet dni spoznavali predvsem vzhodni de...

Objavljeno na isti dan


Šport / petek, 23. avgust 2013 / 07:00

Rokometaši v spomin Jožeta Šilca

Škofja Loka – Dvorana Poden v Škofji Loki in dvorana v Sevnici bosta v petek in soboto prizorišči tradicionalnega memorialnega rokometnega turnirja v spomin na igralca in trenerja Jožeta Š...

Šport / petek, 23. avgust 2013 / 07:00

Luka Elsner trener Domžalčanov

V soboto bodo novo prvenstveno sezono začeli tretjeligaši, nadaljevali jo bodo nogometaši v drugi ligi in Prvi ligi Telekom, moštvo iz Domžal pa bo prvič vodil nekadnji kapeten Luka Elzner.

Razvedrilo / petek, 23. avgust 2013 / 17:07

Zadenite vstopnice za Teens Night - One Direction: This Is Us 3D

Zadeni vstopnice za prvi TEENS NIGHT v kinematografu Cineplexx z ogledom glasbenega filma ONE DIRECTION: THIS IS US v 3D tehnologiji.

Gorenja vas-Poljane / petek, 23. avgust 2013 / 14:53

Umrl Zdravko Krvina (1937–2013)

Minuli ponedeljek je po hudi bolezni v ljubljanskem Kliničnem centru umrl Zdravko Krvina iz Gorenje vasi v Poljanski dolini.

Radovljica / petek, 23. avgust 2013 / 14:48

Podpisali pogodbo o gradnji čistilne naprave

Radovljica, Kropa - Radovljiški župan Ciril Globočnik je v ponedeljek s podjetjem Hidroinženiring iz Ljubljane podpisal pogodbo o gradnji čistilne naprave v Kropi. Izvajalec bo dela v skup...