Besničani si želijo kolesarske steze

Strinjajo se tudi, da potrebujejo kanalizacijo in boljšo promocijo naravne znamenitosti.

Poklicali smo naključno izbrane telefonske številke na območju Besnice in vsem, ki so bili pripravljeni sodelovati v naši anketi, zastavili tri vprašanja. Vprašali smo, če bi bilo v Besnici treba zgraditi kolesarsko stezo, ali Besnica potrebuje javno kanalizacijo in ali se turistična znamenitost slap Šum dovolj promovira.

Večina (84 odstotkov) vprašanih se strinja, da bi bilo v Besnici treba zgraditi kolesarsko stezo, 15 odstotkov je mnenja, da kolesarske steze ne bi bilo treba zgraditi in odstotek je ostal neopredeljen. Da Besnica potrebuje javno kanalizacijo, je prepričanih 86 odstotkov vprašanih, 12 odstotkov meni, da je ne potrebuje in dva odstotka nam na to vprašanje nista znala odgovoriti. Turistična znamenitost slap Šum se po mnenju 72 odstotkov anketiranih premalo promovira, 25 odstotkov meni, da se promovira dovolj, trije odstotki pa so neodločeni.

Vsem, ki ste sprejeli našo ponudbo, smo pošiljali brezplačne izvode Gorenjskega glasa. Spet vas pokličemo, da vas povprašamo po vašem mnenju in vas povabimo med naročnike. Lahko nas v Klicni center slepih pokličete tudi sami, dosegljivi smo na telefonski številki 04/517 00 00.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kranjska gora / petek, 28. maj 2010 / 07:00

Zgornjesav`c

Zgornjesav`c, 28. maj 2010, št. 5

Objavljeno na isti dan


Šport / nedelja, 11. september 2016 / 13:53

Tjaša najboljša med elito

Prejšnji konec tedna je v Carigradu potekalo elitno tekmovanje svetovne karate zveze, tako imenovana Premier liga, med skoraj petsto tekmovalci in tekmovalkami pa se je z zmago izkazala Tjaša Ristić.

Gospodarstvo / nedelja, 11. september 2016 / 13:51

»Izbrana kakovost« za mleko

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je potrdilo specifikacijo Izbrana kakovost tudi za mleko in mlečne izdelke iz kravjega, ovčjega in kozjega mleka.

Tržič / nedelja, 11. september 2016 / 13:46

Praznik tržiških obrtnikov

V tržiški občini so praznovali štirideset let organiziranega združevanja obrtnikov in podjetnikov.

Kronika / nedelja, 11. september 2016 / 13:45

Vadili bodo na Jesenicah

Prihodnje leto bodo na Jesenicah zgradili vadbeni poligon za gorenjske gasilce. To bo eden od šestnajstih regijskih vadbenih poligonov, ki jih po državi načrtuje Gasilska zveza Slovenije.

Kronika / nedelja, 11. september 2016 / 13:39

Drevo padlo na cesto

Adergas – V sredo okoli 16. ure se je na cesti proti Adergasu na cesto podrlo drevo, pri tem pa je ostalo ujeto osebno vozilo. Še pred prihodom gasilcev na kraj dogodka so mimoidoči domačini sami r...