Za novo leto v glasbeni šoli

V radovljiški glasbeni šoli pripravljajo več novoletnih prireditev.

Radovljica - V sredo, 17. decembra, ob 19. uri bo v avli OŠ A. T. Linharta koncert solistov in harmonikarskih orkestrov GŠ Radovljica pod vodstvom Gašperja Primožiča, 19. decembra, ob 19. uri bo v Linhartovi dvorani božično-novoletni koncert Godalnega in Mladinskega pihalnega orkestra GŠ Radovljica, pod vodstvom dirigentov Petra Avšiča in Luke Kemperleta. V torek, 23. decembra, ob 17.30 bo v dvorani Glasbene šole božično-novoletni koncert učencev šole.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kamnik / sobota, 24. september 2011 / 07:00

Občinski uslužbenci prijavili mobing

Zoper odgovorne na Občini Kamnik je uveden inšpekcijski postopek, saj naj bi občinski uslužbenci podali prijavo zaradi ´neznosnih razmer` v občinski upravi. Župan Marjan Šarec odgovarja, da podelitev...

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / torek, 29. december 2009 / 07:00

Petrove jaslice tokrat drugačne

Na Povljah nad Trstenikom Romjev Peter že devet let postavlja jaslice na prostem.

Slovenija / torek, 29. december 2009 / 07:00

Počastili dan samostojnosti in enotnosti

Dan samostojnosti in enotnosti je eden najpomembnejših praznikov naše države. Na osrednji državni proslavi slavnostni govornik predsednik vlade Borut Pahor.

Kranj / torek, 29. december 2009 / 07:00

Kje parkirati in za kakšno ceno?

To se v zadnjih mesecih sprašujejo prebivalci Župančičeve ulice v Kranju, ki so zaradi uvedbe plačljivih parkirišč ostali brez možnosti brezplačnega parkiranja.

Šport / torek, 29. december 2009 / 07:00

Hitri Jerman razveselil z zmago

Tržičan Andrej Jerman je na zadnji tekmi svetovnega pokala alpskih smučarjev v tem koledarskem letu sebe in številne navijače razveselil z zmago na smuku v Bormiu.

Gospodarstvo / torek, 29. december 2009 / 07:00

Sv. Štefan požegnal živino

Tradicijo blagoslova živine na štefanovo oživljajo v številnih gorenjskih krajih. Na Križu pri Komendi hranijo votivne figurice konj, stare tristo let.