Skok ene od pogumnih mladih deklet

Skoki, glasba in ples

Zavod za šport Jesenice in Mladinski center Jesenice sta na vroče nedeljsko popoldne organizirala športno družabno prireditev, kjer so se najbolj drzni fantje in dekleta pomerili v skokih v vodo za pokal mesta Jesenice, poleg navdušujočih akrobacij je bilo odlično poskrbljeno tudi za zabavni program.

Na desetmetrskem stolpu kopališča Ukova se je zbralo petnajst pogumnežev. Slovenskim skakalcem so se pridružili tudi tuji. Najmlajša udeleženka, Nina Iser, iz sosednje Italije, je štela le enajst let, najstarejši tekmovalec Pino Auber, prav tako Italijan - na koncu je bil drugi, pa kar sedemdeset.

Aleš Karničnik iz Maribora, ki je prav tako kot domači skakalec Jernej Klinar, nastopil tudi na petkovem in sobotnem blejskem tekmovanju skokov v vodo z vrtoglavega 23,5-metrskega stolpa, je na Jesenicah slavil, Klinar pa se je veselil tretjega mesta. Nagrade in priznanja pa je podelil častni gost tega družabnega dogodka, odlični ruski skakalec Sergej Zotin.

Skakalci so dvigovali adrenalin, orientalske plesalke pa temperaturo. Trebušne plesalke jeseniške skupine Oriental bellydance superstars so s svojim nastopom naravnost navdušile. Z očarljivimi gibi so jemale sapo, zato je bilo zbijanje telesne temperature nujno potrebno. Poleg skoka v vodo, so vabili tudi ledeno mrzli in naravnost osvežujoči sadni koktajli, za veselo glasbeno vzdušje pa je poskrbel DJ Chinkassa.

   

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Slovenija / petek, 17. avgust 2007 / 07:00

Janez Janša s predsedniki strank o Hrvaški

Ljubljana - Predsednik vlade Republike Slovenije Janez Janša se bo danes sestal s predsedniki koalicijskih in opozicijskih strank koalicije ter vodjo poslanske skupine nepov...

Objavljeno na isti dan


Kronika / petek, 4. julij 2008 / 07:00

Padel z gradbenega odra

Žiri - V ponedeljek popoldne se je na delovišču v Žireh med postavljanjem gradbenega odra huje ponesrečil 45-letni delavec. Med montiranjem kovinskega ogrodja je iz neznanega raz...

Kronika / petek, 4. julij 2008 / 07:00

Kriminal

Ujet med vlomom Šmarca pri Kamniku - Kamniški policisti so pred dnevi prijeli 36-letnega Albanca, ki je sredi noči skupaj z neznanima sostorilcema vlo...

Kronika / petek, 4. julij 2008 / 07:00

Ovadili mlade prestopnike

Trije mladeniči iz Begunj na Gorenjskem naj bi v domači vasi izvedli tri rope, vlom in tatvino.

Šport / petek, 4. julij 2008 / 07:00

Mladi v nogometnem kampu

Nadarjeni mladi gorenjski nogometaši so prve počitniške dni preživeli v kampu za nadarjene Futura na Bohinjski Beli, ki ga je organiziral kranjski Triglav.

Radovljica / petek, 4. julij 2008 / 07:00

Prihodnji teden dve javni obravnavi

Radovljiški občinski svet je v sredo potrdil osnutka prostorskih načrtov za turistično območje Mivke v Lescah ter za Kamno Gorico.