Info točka v Žirovnici

Julija je začela delovati prenovljena spletna stran občine Žirovnica, ki je po novem še bolj prijazna do uporabnikov. Na spletni strani, ki jo redno ažurirajo, je možno dobiti tudi vse predpise, obrazce in vloge.

Želeli bi vam predstaviti projekt Mestna info točka, ki bo predstavil vse pravne subjekte v občini Žirovnica, kakor tudi vse informacije občine Žirovnica ter Zavoda za turizem in kulturo Žirovnica na ENI spletni strani www.mestna-infotocka.si/zirovnica.si. Občina Žirovnica ter Zavod za turizem in kulturo Žirovnica prosita vse pravne subjekte, društva, da pristopijo k temu projektu, saj bomo na ta način uspeli uspešno predstaviti vse dejavnosti, kot so vsa podjetja, s.p., društva, itd, ki delajo v občini Žirovnica.

Občina Žirovnica ter Zavod za turizem in kulturo Žirovnica bosta zagotovili pravilnost in ažurnost informacij, ki so potrebne za tekoče in nemoteno delovanje na spletni strani www.mestna-infotocka.si/zirovnica.si

 

Kontaktne osebe:

- Ivan Majc (031) 379 880, za podjetje Mestna info točka http://www.mestna-inftocka.si/

- Žiga Novak (04) 58 09 100 za občino Žirovnica http://www.zirovnica.si/

- Janez Dolžan (040) 201 929 za Zavod za turizem in kulturo Žirovnica http://www.zirovnica.eu/

 

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Šenčur / petek, 19. april 2013 / 07:00

Ob prazniku številne prireditve

Šenčur - Ob občinskem prazniku, ki ga v občini Šenčur praznujejo na dan sv. Jurija, 23. aprila, bodo pripravili številne prireditve. Že nocoj ob 19. uri bo mogoče v Domu krajanov...

Objavljeno na isti dan


Splošno / nedelja, 30. september 2007 / 07:00

Gradnja pločnika še letos?

Župan Leopold Pogačar upa, da bo državi uspelo odkupiti dovolj zemljišč za ureditev pločnika in avtobusnih postajališč ob regionalni cesti skozi Žirovnico, da se bo gradnja lahko začela še letos.

Splošno / nedelja, 30. september 2007 / 07:00

Varneje čez železniške tire

Minuli četrtek si je komisija za nivojske prehode ceste čez železnico ogledala prehode v občini Žirovnica. Na najbolj nevarnem prehodu na Selu nameravajo urediti podhod.

Splošno / nedelja, 30. september 2007 / 07:00

Priložnost v dolini Završnice

Prihodnje leto bodo pripravili dokumentacijo za ureditev rekreacijskega centra v dolini Završnice. Kam umestiti parkirišče?

Splošno / nedelja, 30. september 2007 / 07:00

Večnamenska dvorana v treh letih

Prihodnje leto nameravajo pridobiti gradbeno dovoljenje za večnamensko športno dvorano, ki bo zamenjala dotrajano šolsko telovadnico. Gradnja naj bi se začela v letu 2009 in končala 2010.

Splošno / nedelja, 30. september 2007 / 07:00

Info točka v Žirovnici

Želeli bi vam predstaviti projekt Mestna info točka, ki bo predstavil vse pravne subjekte v občini Žirovnica, kakor tudi vse informacije občine Žirovnica ter Zavoda za turizem in kulturo Ž...