Zaradi velikega obiska Term Snovik bodo zunanjemu bazenu v prihodnje dodali še več vodnih površin.

V Snoviku že 350 postelj

V Termah Snovik so zaključili tretjo fazo izgradnje apartmajskega naselja. V juliju tudi blizu dva tisoč kopalcev dnevno.

Snovik – V Termah Snovik so z letošnjo poletno sezono zelo zadovoljni, saj vroče julijsko vreme privablja številne kopalce od blizu in daleč. Zunanje kopalne površine so v teh dneh kar premajhne za vse, ki si želijo osvežitve, saj dnevno zabeležijo okoli 900 obiskovalcev, med vikendi celo blizu dva tisoč.

»Tudi letos smo ponudbo prilagodili predvsem družinam, najmlajšim in seniorjem. Za šolarje smo pripravili poletne tabore, ki so se odlično prijeli, veliko dela imajo naši animatorji, popestili pa smo tudi bazensko ponudbo, saj smo letos kupili vodni trampolin in preprogo za hojo po vodi,« je del poletne ponudbe, ki so jo okrepili tudi s številnimi športnimi in rekreacijskimi dejavnostmi, predstavila Špela Svetina, vodja prodaje in marketinga.

Odlična pa ni le obiskanost zunanjega bazena, temveč tudi apartmajev. V zadnjih tednih so v primerjavi z istim obdobjem lani namreč zabeležili kar za 3,5-kratno povečanje števila nočitev v apartmajskem naselju, ki se je pred dnevi povečalo še za tri objekte, katerih slavnostno odprtje pripravljajo septembra. »V teh dneh zaključujemo še zadnje malenkosti v okviru tretje, zadnje faze izgradnje apartmajskega naselja, ki zdaj skupno obsega osem objektov s 30 sobami in 74 apartmaji oziroma skupno kar 350 ležišči,« je povedal direktor term Ivan Hribar in dodal, da imajo, kljub komaj končani in zahtevni investiciji, ki so jo v zadnjih treh letih zaključili tudi s pomočjo nepovratnih evropskih sredstev, v mislih že nekaj novih projektov. Povečati bo potrebno parkirišča, zgraditi večjo restavracijo, dodati manjši hotel s petdesetimi sobami, apartmaje s hodniki povezati z bazenskim kopleksom, obogatiti wellness ponudbo, zgraditi še en bazen idr. Zamisli ne zmanjka, a hiteli ne bodo, saj želijo ponuditi kakovostne storitve, poudarjajo v Termah Snovik, ki jih v zadnjem obdobju obišče že več kot 60 odstotkov tujih gostov.

 

 

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kranj / sobota, 30. maj 2015 / 11:03

Dobrodelno druženje generacij

Žabniški šolarji so v sodelovanju z Društvom upokojencev Žabnica pripravili zanimivo prireditev, ki je bila hkrati tudi humanitarna.

Objavljeno na isti dan


Prosti čas / četrtek, 9. avgust 2012 / 07:00

Torta za najstarejšo Kamničanko

V Domu starejših občanov Kamnik so nazdravili rojstnemu dnevu svoje stanovalke Herte Soklič, ki je s 104 leti ena najstarejših Slovenk.

Zanimivosti / četrtek, 9. avgust 2012 / 07:00

Prenovljena Lovska pot na Ledine

Zgornje Jezersko - Člani Planinskega društva Kranj so v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije in Slovensko vojsko pred kratkim prenovili že precej dotrajano lovsko pot, ki z Zg...

Šport / četrtek, 9. avgust 2012 / 07:00

Anketa: Blejska veslača vsem za vzor

Blejce smo po bronasti medalji Iztoka Čopa in Luke Špika na olimpijskih igrah vprašali, kaj jim pomenijo uspehi domačih veslačev. Pravijo, da je uspeh promocija za Bled in da bi nam njuno sodelovanje...

Zanimivosti / četrtek, 9. avgust 2012 / 07:00

Paradižnik se pne tri metre visoko

Kranj - Tri metre visoko se pneta oporna kola, na katerih zorijo sočni paradižniki na vrtu Marte in Slavka Juršak s Primskovega. Že lani so paradižniki dobro obrodili, letos se je...

Šport / četrtek, 9. avgust 2012 / 07:00

"Pasja" Pasja ravan

Kolesarski vzpon na Pasjo ravan je bila druga tekma v vrsti za letošnji Pokal polanskih puklov.