Big Foot Mama v studiu

Big Foot Mama je te dni začela novo poglavje v svoji zgodovini. Fantje so se namreč zaprli v Studio Jork v Dekanih pri Kopru, kjer snemajo šesti studijski album. Energija in zagon sta na maksimumu, strune so napete, kože utrjene, ojačevalci pa tudi že ogreti. Poleg Alena so tokrat avtorske skladbe prispevali tudi Zoran, Daniel in Grega, kar kaže na to, da bo nova plošča vsekakor zelo pestra in razgibana. Produkcijsko taktirko je tudi tokrat vzel v roke Dejan Radičević, ki se je izkazal že pri zadnjem studijskem albumu 5ing. S tem so se BFM umaknili tudi z odrov, ob izidu albuma v jeseni pa Big Footovci napovedujejo še poseben dogodek.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Radovljica / četrtek, 17. junij 2010 / 07:00

Ob šoli v Lipnici že gradijo pločnik

Šolska pot bo za učence OŠ Staneta Žagarja Lipnica v prihodnjem šolskem letu vendarle varnejša kot doslej.

Objavljeno na isti dan


Bled / četrtek, 20. februar 2020 / 22:50

V pričakovanju odpovedi

Na Bledu ta čas na račun širjenja koronavirusa še niso občutili večjega upada azijskih gostov, a odpovedi se že napovedujejo.

Radovljica / četrtek, 20. februar 2020 / 22:44

Dvajset let podpore mladim

PUM-O, zelo uspešen program projektnega učenja mlajših odraslih, v okviru Ljudske univerze Radovljica deluje že dvajset let. Predana in strokovno izurjena ekipa mentoric za pomoč mladim.

Razvedrilo / četrtek, 20. februar 2020 / 22:43

V Srednji vasi januarja »zacvetela« balkona

Darja Kern iz Srednje vasi pri Šenčurju je konec januarja srečala abrahama. Na dveh domačih balkonih je »zacvetelo« petdeset posebnih rož, za kar so »krive« njene prijateljice gasilke.

Kranj / četrtek, 20. februar 2020 / 22:29

Voznik ravnal neprimerno

Voznik avtobusa, ki je pred dnevi zaradi viharnega vremena obstal pred podrtim drevesom, otrok ne bi smel naprej poslati peš.

Razvedrilo / četrtek, 20. februar 2020 / 22:28

Konec tedna prihaja izbor Ema 2020

V soboto, 22. februarja, točno ob 20. uri se bo na prvem programu Televizije Slovenija začel letošnji izbor slovenskega predstavnika za Pesem Evrovizije 2020. Predstavilo se bo dvanajst izvajalcev,...