Vozovnice prek spleta

Pri Avtobusni postaji Ljubljana so se letos še posebej pripravili na povečanje števila potnikov na primestnih in mestnih avtobusih Ljubljanskega potniškega prometa ob informativnih dnevih. Zato so bodočim dijakom in študentom, ki se bodo 9. in 10. februarja na obisk šol in fakultet odpravili z avtobusom, omogočili nakup vozovnic in žetonov vnaprej prek spletnega naslova http://www.ap-ljubljana.si/. Za nakup prek spleta je čas samo še danes, naročene vozovnice pa kupci prejmejo na dom po pošti, s čimer se lahko izognejo neprijetnemu in zamudnemu čakanju v vrsti pred prodajnimi mesti.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gorenja vas-Poljane / ponedeljek, 13. april 2020 / 16:53

Vlada naj predlog uredbe zavrne

V okoljevarstveni organizaciji Alpe Adria Green opozarjajo, da bi priklop črpališča Sorško polje na vodovodno omrežje predstavljal visoko tveganje za prebivalce.

Objavljeno na isti dan


Razvedrilo / torek, 2. oktober 2018 / 15:19

Rodbina Celar

Po osemnajstih letih se je pred domačo hišo na Bregu ob Kokri drugič srečala širša rodbina Celar, ki je bila v krstno matično knjigo prvič uradno zabeležena pred 368 leti.

Škofja Loka / torek, 2. oktober 2018 / 15:11

Proso je dobilo svoj praznik

S praznikom prosa so se v Škofji Loki poklonili žitarici, ki so jo včasih veliko sejali na Sorškem polju in je predstavljala hrano revežev.

Slovenija / torek, 2. oktober 2018 / 15:10

Festival za tretje življenjsko obdobje

Ljubljana – Od 1. do 3. oktobra v ljubljanskem Cankarjevem domu poteka 18. Festival za tretje življenjsko obdobje, ki že vrsto let obeležuje mednarodni dan starejših, z bogatim kulturnim in spremlj...

Kronika / torek, 2. oktober 2018 / 15:07

Iz torbice vzel denarnico

Kranj – Kranjski policisti so v petek obravnavali tatvino denarnice starejši občanki na javnem kraju v Kranju. Storilec je okoli poldneva med pošto na Dražgoški ulici v Kranju in Vodovodnim stolpom...

Rekreacija / torek, 2. oktober 2018 / 15:06

Vikend tržiških poti

Tržič – V soboto in nedeljo je v Tržiču potekal Vikend tržiških poti, rekreativno gorskokolesarsko druženje, ki ga je organizirala Občina Tržič v sodelovanju s podjetjem Lajf.