Vonj po morju sredi Bleda

Jan Plestenjak je v petek blejsko Festivalno dvorano napolnil do zadnjega sedeža. S svojim bendom je začel mini predbožično turnejo, ki jo pripravlja skupaj s Špas Teatrom. Na Bledu smo lahko slišali tudi pesmi, ki jih Jan na koncertih sicer bolj redko zapoje.

Kljub temu da so obiskovalci na koncertu sedeli, se jih je nekaj opogumilo in so vstali ter se pozibavali v latino ritmih. Po skoraj vseh zapetih uspešnicah, je minilo dve uri, ko se je koncert končal. Vendar Gorenjci Jana niso in niso spustili z odra, ter tako dobili še dodatne pesmi, med njimi tudi hita Iz pekla do raja ter Barko iz perja. Jan je skupaj s svojim odličnim spremljevalnim bendom še enkrat dokazal, da v Sloveniji nima resnega konkurenta. In če ste zamudili blejski koncert, ne zamudite koncerta v Kulturnem domu v Mengšu, ki bo ta četrtek ob 20. uri. Podarite sebi in vsem, ki jih imate radi in jih cenite, vonj po morju, dotik romantike, nasmeh večne ljubezni ter poljube strasti.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Slovenija / nedelja, 4. oktober 2009 / 07:00

Proračuna sedaj usklajena

Vladi je sedaj uspelo uskladiti proračuna za leti 2010 in 2011, ki jih je zadrževalo zlasti nasprotovanje stranke upokojencev glede zamrznitve pokojnin in sindikatov javnega sektorja zaradi predlagane...

Objavljeno na isti dan


Kronika / torek, 24. marec 2009 / 07:00

Po avtocesti v nasprotno smer

V soboto zgodaj zjutraj sta v silovitem trčenju na gorenjski avtocesti umrli dve osebi, ena je bila hudo ranjena, šest pa lažje. Nesreča se je zgodila zaradi vožnje v nasprotno smer.

Slovenija / torek, 24. marec 2009 / 07:00

Volili bomo v evropski parlament

Od 4. do 7. junija letos bodo v 27 državah Evropske unije potekale volitve v evropski parlament. Začela se je že informacijsko-komunikacijska kampanja, uradna politična kampanja pa se začne 8. maja.

Gorenjska / torek, 24. marec 2009 / 07:00

Sporazum želijo izničiti

Pri ministrstvu za kulturo so prepričani, da je sporazum med državo in Rimskokatoliško cerkvijo glede Blejskega otoka v nasprotju z našim pravnim redom.

Gospodarstvo / torek, 24. marec 2009 / 07:00

Pri kobili potrdili infekciozno anemijo

Republiška veterinarska uprava je pri kobili iz Stare Fužine potrdila infekciozno anemijo konj (IAK).

Šport / torek, 24. marec 2009 / 07:00

Športni semafor

ODBOJKA Rezultati gorenjskih ligašev 1. DOL Radenska Classic - moški: Ekipa Marchiol Vodi : Astec Triglav 3:1 (-21, 17,...