Adi Smolar bo nastopil v Bohinjski Bistrici

Bohinjska Bistrica – Adi Smolar spada med najbolj znane, izvirne in izjemno popularne kantavtorje pri nas. V svoji glasbeni karieri je prejel številne nagrade tako s strani poslušalcev kot strokovne javnosti, ob dnevu žena pa mu lahko prisluhnete ob 19.30 v Kulturnem domu Jožeta Ažmana v Bohinjski Bistrici. Na svoj kritičen, razmišljujoč, vendar zelo hudomušen način bo predstavil svoje skoraj ponarodele pesmi.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Jesenice / petek, 20. maj 2011 / 07:00

Piščalke, veselje in četvorka

Jesenice - Jeseniške ulice so že včeraj dopoldne preplavili maturantje v živo pisanih majicah, s piščalkami in glasnimi sirenami. Okrog 270 dijakov zaključnih letnikov Srednje šo...

Objavljeno na isti dan


Kamnik / četrtek, 8. januar 2009 / 07:00

Župan obdaril brezdomce

Po podatkih centra za socialno delo je v Kamniku pet brezdomcev, še več je takšnih prostovoljno.

Nasveti / četrtek, 8. januar 2009 / 07:00

Ustvarjalnost matere Narave

Spodmoli v Sočergi (410m) - S snegom prekrita Gorenjska in nizke temperature so pogosto razlog, da gremo tudi pozimi na Primorsko. Če ujamemo dan, ko ne piha burja in sije sonček, je pred nami lahko č...

Zanimivosti / četrtek, 8. januar 2009 / 07:00

Pomoč Natovim silam

Kranj – V vojašnici v Kranju je bila v ponedeljek slovesnost ob primopredaji dolžnosti Natovih odzivnih sil (NRF) med 11. in 12. enoto v pripravljenosti Slovenske vojske (SV). Pr...

Nasveti / četrtek, 8. januar 2009 / 07:00

Lahke jedi za ponovoletne dni

Med novoletnimi prazniki smo jedli preveč, zato z zdravo prehrano poskrbimo za očiščenje organizma.

Nasveti / četrtek, 8. januar 2009 / 07:00

Kisla repa

Kisla repa prav tako kot kislo zelje najbolj prija v pozni jeseni in pozimi, še posebej zato, ker je zelo bogata z vitaminom C.