Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Vsak pride v obdobje, ko je sposoben videti samo svoje težave, in če si priznate ali ne, ste ravno sedaj tu. Koliko časa bo trajalo to samopomilovanje, je seveda odvisni samo od vas. Poslovno se vam obetajo dobre spremembe.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Vaši cilji bodo jasni in v nobeni smeri ne boste pripravljeni popustiti. Da boste dosegli svoje življenjske cilje, boste storili vse. Na čustvenem področju se vam bodo ponovili dogodki iz preteklosti, le da sedaj ne boste tako naivni.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Že kar nekaj časa je bila vaša pot do uspeha posuta s samimi ovirami in nič se ni reševalo po vaših načrtih. Čeprav ste se še tako trudili, je vse ostalo na mrtvi točki. Sedaj je končno pred vami pozitivna prelomnica, ki jo boste izkoristili.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Obeta se vam novo ljubezensko razmerje, glejte le, da ne boste predolgo premišljevali, saj boste s tem naredili zelo slab vtis. Na delovnem mestu boste precej trmoglavi in ne boste dopuščali nobenega drugega mnenja. Presenečenje.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Pred vami se bo pojavila ovira, ki pa bo trajala le kratek čas, zato ne smete dovoliti paniki, da vas vrže iz tira. Čaka vas poučen poduk. Sporočilo, ki ste ga težko pričakovali, bo končno prispelo. Po eni strani veselje, po drugi pa breme.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Čeprav je glavni dopust že za vami, že razmišljate, kako bi si zopet lahko oddahnili. K sreči vam na vseh področjih vse poteka tekoče, tako da se boste z velikim veseljem odzvali povabilu. Ob koncu tedna vas preseneti obisk.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Glede zadeve, za katero mislite, da je že zaključena, dobite informacije, ki vas pripeljejo do cilja, v katerega ne verjamete več. V tem tednu vam bo končno uspelo najti čas, da se odpočijete in naredite načrt za dopust. Končno boste izpregli.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Zaradi majhne pozornosti boste dobili val energije. Močnejši ste, kot si mislite, a vseeno tudi vi vsake toliko časa potrebujete potrditev ali spodbudo. Čustvena negotovost bo minila in kmalu boste našli to, kar si želite.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Teden se bo začel malce naporno in na to ne boste mogli vplivati. Ko se vam uspe prepustiti samemu toku, bo vse postalo lažje in bremen ne bo več. V družbi boste z različnimi ljudmi in marsikaj se lahko od njih naučite.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Nabralo se je kar nekaj raznih obveznosti. Zdaj je čas za to. Zavestno se boste lotili naloge in z rezultatom boste zelo zadovoljni. Druženje s prijatelji prinese veliko veselja, lepih misli in dobrih načrtov za prihodnost.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Izčrpali boste vso svojo delovno energijo in cel teden preživeli v upanju na čimprejšnji dopust. A kaj, ko dobro veste, da je pred vami še veliko dela in da so naloge, ki so odvisne samo od vas. V pomoč vam bo dobra volja prijatelja.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Čustvom boste pustili prosto pot, saj boste spoznali, da je za vas to še najbolje. Čim hočete nekaj reševati, le še bolj zapletete, pa ne da bi tako hoteli, tako je. Poslovno se bo vse skupaj veliko bolje razvilo, kot sploh pričakujete.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kranj / ponedeljek, 22. junij 2009 / 07:00

Odprt nov prodajno servisni center BMW

Kranj - Avtohiša Malgaj, pooblaščeni prodajalec in serviser vozil BMW, je v sredo, 17. junija, z otvoritvenim dogodkom v Kranju na Mirka Vadnova 2a odprl velik sodoben prodajno s...

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / petek, 15. julij 2016 / 22:27

Portugalski nogometaši pokvarili francosko slavje

Nogometna mrzlica se počasi umirja, nekaj vtisov o navijaškem vzdušju zadnje dni prvenstva in po tistem, ko so portugalski nogometaši dokončno pokvarili ponovitev francoskega slavja v Parizu, pa sta s...

Razvedrilo / petek, 15. julij 2016 / 22:00

Modno in živahno v Kranju

Gorenjska prestolnica vsako poletje zaživi. S tradicionalnimi in tudi novimi dogodki poskušajo v center Kranja pripeljati vedno večjo množico obiskovalcev. Do Kranfesta s tradicionalno Kranjsko nočjo...

GG Plus / petek, 15. julij 2016 / 21:49

Dvajset zgodb, eno življenje

»Super občutek je, ko ti selektorica festivala Sundance podeli nagrado in ko drugim razlaga, kako se jih je film dotaknil.«

GG Plus / petek, 15. julij 2016 / 21:20

Kot bi šele včeraj izstrelil prvo puščico

Marjan Podržaj je pred kratkim praznoval štirideset let svoje lokostrelske tekmovalne kariere. Ob okrogli obletnici je na lokostrelskem tekmovanju za evropski pokal v Zagrebu v spomin na svoje tekmova...

Gospodarstvo / petek, 15. julij 2016 / 20:31

Podjetje z vizijo

RLS Merilna tehnika je uspešno podjetje s sedežem v Komendi, ki izdeluje visokotehnološke senzorje pomika in rotacije. V poslovnem letu 2014/2015 so prihodke povečali za kar oseminpetdeset odstotkov,...