Sebastjan Kepic - Bastjan in Denis Vikić / Foto: Planet TV

Prihaja nova generacija barovcev

Na Planet TV prihaja resničnostni šov Bar, ki ga bodo snemali na ljubljanskem Nebotičniku. Menedžer tokratnega Bara v Ljubljani bo Denis Vikić, voditeljsko vlogo pa bo ponovno prevzel Sebastjan Kepic - Bastjan.

Na spored Planet TV prihaja še en resničnostni šov: vrača se Bar. V njem se bodo tekmovalci pod budnim očesom kamer potegovali za 50 tisoč evrov vredno nagrado. Sicer smo se Slovenci z resničnostnim barom že srečali pred leti in na drugi televiziji, vendar je minilo ravno prav časa, da smo gledalci postali radovedni, kako se bo odvijal tokratni.

Snemanje bo potekalo v najvišjih prostorih ljubljanskega Nebotičnika, kjer je tudi sicer gostinski objekt, nad tekmovalci najbolj znanega Bara, ki ga bo seveda sedaj premogla slovenska prestolnica, pa bo bdel izkušeni gostinec Denis Vikić. Fant ima namreč kar dvanajst let delovnih izkušenj v gostinstvu in je menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov. Tekmovalci bodo lahko v njem našli oporo, po drugi plati pa bo treba tudi paziti nanje. Kar za Denisa hkrati bo in ne bo lahka naloga, saj zna biti strog in ga površnost pri delu najbolj razjezi.

Prejšnji teden so na Planet TV pripravili tudi uvodno zabavo, kjer smo si mediji in povabljeni lahko ogledali notranjost bara, prostor, kjer se bo kalila nova generacija strežnega osebja. Včeraj se je nova barva sten v stanovanju, kjer bodo Barovci stanovali v času snemanja – če se malo pošalimo – tudi že posušila, tako da so nam ustvarjalci šova dovolili pokukati še v hišne prostore.

Na zabavi pa je bil seveda poleg Denisa prisoten tudi Sebastjan Kepic - Bastjan, radijski moderator in voditelj, ki bo letos v Baru prevzel vodenje in je že sodeloval pri prvih dveh Barih. Razigrano množico povabljencev pa je na uvodni zabavi v resničnostni šov sestavljalo precej znanih domačih televizijskih obrazov, med katerimi smo po dolgem času videli tudi Jerco Zajc Šušteršič, pa tudi par, ki se je spoznal po končanem resničnostnem šovu Ljubezen na deželi: vinarja Jureta Štekarja in njegovo Nino Bratovž, hčer enega najbolj znanih slovenskih chefov Janeza Bratovža. In kot kaže, se bo zaljubljencema kmalu pridružil še nov (družinski) član.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kronika / nedelja, 3. maj 2020 / 17:07

Včasih poskrbijo tudi za živali

Radovljica – Policisti so zadolženi predvsem za vzdrževanje javnega reda in miru, odkrivanje in preiskovanje kaznivih dejanj in prekrškov, varovanje življenja, osebne varnosti in premoženja ljudi,...

Objavljeno na isti dan


GG Plus / ponedeljek, 30. julij 2018 / 18:03

Na »črni« četrtek je helikopter v bolnišnici pristal kar šestkrat

V Urgentnem centru Jesenice imajo poleti bistveno več dela kot sicer. Prejšnji četrtek je tako helikopter na heliportu pristal kar šestkrat ...

Zanimivosti / ponedeljek, 30. julij 2018 / 18:01

Gob ta čas bolj za vzorec

Gobarji bodo na polne košare morali še malo počakati, saj trenutno ni večje rasti gob. V poletnem času je tudi sicer precej redka.

Gospodarstvo / ponedeljek, 30. julij 2018 / 17:59

Tržne cene govejega mesa

Kranj – Agencija za kmetijske trge in razvoj podeželja pripravlja tudi tržno poročilo za goveje meso. Poglejmo, kakšne so bile cene v tednu med 9. in 15. julijem, ko je bilo zaklanih 366 do dve let...

Gospodarstvo / ponedeljek, 30. julij 2018 / 17:58

Sprememba v vodstvu Deželne banke Slovenije

Kranj – Nadzorni svet Deželne banke Slovenije se je prejšnji torek seznanil z odstopom Sonje Anadolli z mesta predsednice uprave banke in soglašal, da ji s tem dnem sporazumno preneha mandat. Za no...

Zanimivosti / ponedeljek, 30. julij 2018 / 17:57

Kako pripraviti steak?

Kulinarični recepti, kako pripraviti okusen steak, segajo že v davno 15. stoletje; sodobni popularni kuharski šovi ter delavnice pa z idejami bogatijo kuharske navdušence vseh generacij, zelo razve...