Šport na tednu mladih 08

Tudi na letošnjem Tednu mladih bomo poskrbeli za široko paleto športnih dogodkov.

V centru mesta na Glavnem trgu se bo moč pomeriti v turnirjih malega nogometa, floorballa, mini odbojke ter ulične košarke in hokeja. Dobra novica za tekače je, da se na TM08 vrača Tek po ulicah Kranja, ki bo tokrat izpeljan v nedeljo, 11. maja, v popoldanskih urah. Adrenalin se bo v veliki meri izločal na inline slalomu po Čirškem klancu in na roler duelu v centru Kranja (več v članku Teden mladih 2008). Kot je že v navadi, se bodo v času festivala sklenile serije nekaterih projektov Kluba študentov Kranj, ki so potekali vse od oktobra. Tako se bo mogoče pomeriti v zaključnih turnirjih badmintona ter družabnih igrah v pokru, Naseljencih otoka Catan in Magic the gathering. Ne bomo pozabili niti na turnirja v ročnem nogometu in namiznem hokeju. Novost je turnir v miselni igri go, prav tako turnir v balinčkanju. Še posebej osnovnošolci in dijaki ste lepo vabljeni, da se udeležite iger brez meja in lova za izgubljenim zakladom. Kot vsako leto bodo dogajanje v centru mesta popestrili tisti malo mlajši, za katere bomo posebej pripravili osnovnošolska turnirja v ulični košarki in mini rokometu. Prepričani smo, da se bo za vsakogar našlo nekaj, torej imaš več kot dovolj razlogov, da prideš na Teden mladih!

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kranj / ponedeljek, 6. junij 2011 / 07:00

Ovadil župana in odvetnika

Nekdanji direktor občinske uprave Aleš Sladojević je kranjskega župana Mohorja Bogataja in dva odvetnika ovadil zaradi goljufije in zlorabe položaja.

Objavljeno na isti dan


Kranj / nedelja, 30. marec 2008 / 07:00

Večina županov za, civilna iniciativa proti

Večina navzočih gorenjskih županov in predstavnikov občin na sestanku Konzorcija CERO je soglašala z lokacijo za predelovalnico odpadkov na Polici-Exoterm. Civilna iniciativa je proti.

Radovljica / nedelja, 30. marec 2008 / 07:00

V Kropi jih čaka še veliko dela

Osemnajstega marca je minilo pol leta od vodne ujme. Kropa kaže danes že precej drugačno podobo, vendar pa občino in državo čaka pri obnovi še veliko dela.

Kranj / nedelja, 30. marec 2008 / 07:00

Za učinkovitejšo rabo energije

Občina si bo v prihodnje prizadevala za zmanjševanje rabe energije predvsem na področju javnih zgradb in stanovanj.

Kranj / nedelja, 30. marec 2008 / 07:00

Gasilska zveza usposobila nove gasilce

Kranj - Prostovoljni gasilci morajo biti v skladu z zakonom o gasilstvu usposobljeni za opravljanje operativnih nalog gašenja in reševanja v primeru požarov, elementarnih in drug...

Radovljica / nedelja, 30. marec 2008 / 07:00

Prenovili zadružno stavbo

Kmetijsko gozdarska zadruga Sava je v Lescah prenovila zadružno stavbo.