Misica Tjaša Kokalj je tokrat "kraljevala". (Foto: Tina Dokl)

Popolna poročna obleka

Spet smo se oglasili na večeru razkošja, glamurja in lepote. Prisluhnili smo šelestenju dragocenih tkanin in ob nepozabnem koraku elegance so prisotne pomislile: do spomladi ni daleč. Sanje o popolni poročni obleki so uresničljive.

Ljubljanski poročni salon Poročni kotiček se je junija preselil na novo lokacijo. Sedaj se na 150 kvadratnih metrih lahko bodoče neveste odenejo od nog do glave in naročijo vso poročno papirno galanterijo.

Pred časom so pripravili večer glamurja in lepote. Prireditev je vodila Mojca Mavec. Že nekaj časa je nismo srečali na javnih prireditvah. Rdeča obleka in svetli kodri so ji odlično pristajali. Izbrane lepotice (Tjaša Kokalj, Nataša Pinoza, Irina Osypenko, Barbara Tekavec in Maja Dežman) so predstavile kolekcijo poročnih oblek za sezono 2008. Zanimiv je bil pogled na barvitost moških slovesnih oblek, zadnji trend moške poročne mode pa smo spoznavali tudi s pomočjo občasnega televizijskega voditelja ter enega snubcev sanjske ženske Dragana Sandžaka.

V največjem poročnem salonu sledijo potrebam in željam trga ter z rednimi obiski svetovnih poročnih sejmov prinašajo domov sveže ideje in smernice, ki jih narekuje svetovni modni imperij na področju poročne mode.

Stranke pri njih izbirajo med poročnimi oblekami pariških blagovnih znamk srednjega in višjega cenovnega razreda. Bodoče neveste lahko izbirajo med zapeljivim spodnjim perilom, ki se najbolj poda tipu obleke in postavi. V salonu poskrbijo tudi za obutev. Bogato paleto modnih in udobnih poročnih čevljev odlikuje pravo razmerje med lepoto in udobnostjo. Svetujejo tudi pri izbiri ustreznih modnih dodatkov in nakita. V Poročnem kotičku poskrbijo tudi za nevestine prijateljice ali bodočega ženina. Ženskam ponujajo pester izbor koktejl oblek, moškim pa slovesne obleke ter izbor med številnimi modeli elegantnih čevljev.

Ker poroka poleg lepega dogodka s seboj velikokrat 'prinaša' tudi stres, saj načrtovanje večjih porok ni preprosto, vam tudi tu, v Poročnem kotičku olajšajo delo. Priskrbijo tematsko izdelana vabila, konfete, naprsne šopke, menije in namizne kartončke za sedežni red, v katerih se zrcalijo unikaten slog in ideje, ki izvirajo iz lastnega razvoja na tem področju.

Bodoče neveste poleg predstavljenih oblek lahko izbirajo še med več kot sto modeli – si jih izposodijo ali kupijo. Ker v salonu izposojajo in prodajajo tudi (že omenjene) koktajl obleke, ki so primerne za različne slovesne priložnosti, so se manekenke sprehodile tudi v njih.

                 

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Slovenija / petek, 19. junij 2015 / 10:56

Kresna noč po svetu

V dneh po junijskem sončevem obratu (poletnem solsticiju) poznajo po svetu številne in s soncem povezane praznike, še danes vpletene v različne religije, kulture in navade – pod skupnim imenom kresne...

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / sreda, 14. november 2007 / 07:00

Počastili konec Soške fronte

S proslavo in pohodom h Krnskemu jezeru so v soboto počastili 90-letnico konca bojev na Soški fronti.

Radovljica / sreda, 14. november 2007 / 07:00

Po novi avtocesti še ta mesec

Družba za avtoceste (Dars) bo predvidoma še v tem mesecu odprla za promet desno polovico 2,4 kilometra avtoceste od Podtabora do Peračice.

Splošno / sreda, 14. november 2007 / 07:00

Razkritje bližnje prihodnosti

Pri Audiju se pripravljajo na prvo predstavitev novega malčka A1.

Splošno / sreda, 14. november 2007 / 07:00

Pogled od zgoraj

Pri Nissanu so razvili nov asistenčni sistem za lažje parkiranje.

Splošno / sreda, 14. november 2007 / 07:00

Obletnice, priznanja in nov avto

Majestic 5 so bili stari deset let, Mitja Okorn še vedno hodi s Tino, Sanja Grohar pridno dela kariero, Alenka Gotar je posnela skladbo Ženska iz soli in se oglasila na Primskovem.